Point - a - Porter | Night Shopping


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Eremia Grigorescu 10, București, Romania
Organizator:

Despre

POINT - A - PORTER
Local designers outlet, discounts, night shopping

Marți și miercuri seara, 27&28 martie, Point devine gazda unui eveniment-concept de shopping conștient, în timpul nopții. Point-a-porter este un fête de la mode dedicat industriei locale de fashion . Un pop up store cu accent pe piese create de designeri autohtoni, din colecții mai vechi.

Timp de doua nopți vom crea o experiență unică de shopping nocturn, cu creații fashion, bijuterii de autor, încălțăminte, accesorii și design de produs, cocktailuri, talks, screenings, styling.

🔖Line up: în curs de actualizare

🔖So last season talks: Pe lângă shopping invităm publicul interesat la o discuție relaxată despre cum putem integra articole din colecții mai vechi în ținute actuale. Cum putem defini sustenabilitatea în moda românească? Cum educăm clienții să conștientizeze proveniența materialelor, impactul lor asupra propriului corp, dar și a mediului înconjurător?

🔖Screenings: Miercuri seara, după job sau alte preocupări, Bucharest Fashion Film Festival propune o selecție de scurtmetraje de fashion regizate de Marie Schuller și Emma Westenberg, două tinere regizoare care au captat în ultimii ani atenția festivalurilor de profil printr-o nouă direcție estetică și un stil bine conturat.

🔖Extra topping: Mr.Blade - Barbershop vin cu un stand de tuns. Frizuri cool pe loc de la profesionisti.

🔖Social area: wine & food

🔖Intrarea gratuită
Pentru inscrieri ne poti contacta la 0725319904 sau 0743161041