Pokemon GO: Bătălia pentru Herăstrău


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

A venit timpul! Participă la primul eveniment major Pokemon GO din România: BĂTĂLIA PENTRU HERĂSTRĂU! Că doar Herăstrăul este cea mai mare "fermă" de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vânători / antrenori.

Joi, 28 iulie, în intervalul 17:00-21:00 se dă lupta pentru Gym-ul "Ancora" din Herăstrău (localizat chiar lângă Berăria H).
Regulile sunt simple: la fiecare 15 minute, echipa care deţine controlul Gym-ului primeşte un punct. Echipa cu cele mai multe puncte le finalul evenimentului este cea câştigătoare, iar toţi membrii echipei primesc din partea Berăriei H o băutură ca premiu (punem la bătaie 1000 de beri sau sucuri, vei arată telefonul pentru a demonstra că faci parte din echipa care a câştigat).

detalii & harta: http://www.berariah.ro/img/batalia-herastrau-info.jpg

!! GOGO VALOR vs. INSTINCT vs. MYSTIC !!
Ne strângem peste 1000 ?!?

Dar, pentru că "It's only a game", toţi participanţii, indiferent de echipă, au intrarea liberă la afterparty-ul cu Lidia Buble şi Vanotek ce va avea loc pe terasa Berăriei H după eveniment!

Şi nu uita: la Berăria H ai tot timpul:
- 2 PokéStops unul lângă altul unde punem zeci de Lure Modules în fiecare zi, pentru a ademeni cât mai mulţi pokemoni pe care tu să îi prinzi uşor
- FREE Super WI-FI (2 fibre optice şi 12 AP-uri profesionale Cisco) oferit de Berăria H în parteneriat cu Orange România
- puncte de încărcare gratuită a telefonului

ProTip: dacă stai la barul nostru de pe terasă eşti în raza ambelor PokéStops pe care le avem în locaţie, unde punem zeci de Lure Modules în fiecare zi.