Povestea Tucano - Love Peace Coffee


Data și ora:
Gazdă:
Strada Murgeni nr. 59, Bucharest, Romania

Despre

Ruslan Cojocaru este fondatorul Tucano Coffee.

Născut la Chișinău 1978.
În anul 2000 a absolvit Academia de Studii Economice din Chișinău. Antreprenor de la 23 de ani.
Prima afacere - magazine de telefonie mobilă Eurotel.
În 2016 vinde rețeaua altei companii. Începe afacerea în restaurante în 2006 cu franciza pizzerei Pizza Celentano. În 2011 startează proiectul Tucano Cofeee. Apar și alte interese - trail run-ul (fuga pe teren accindentat, munti), yoga, hiking. Tată a 3 fete și soț fericit.

Tucano Coffee este o reţea internaţională de cafenele, care promovează în toată lumea filosofia Love.Peace.Coffee.
Love reprezintă iubirea şi respectul faţă de oaspeţii cafenelei, este vorba de o comunicare interesantă, un schimb de experienţă, prietenie şi înţelegere reciprocă.
Peace reprezintă atmosfera caldă, spirituală şi unică, în care poţi să petreci timpul confortabil, lecturând cartea ta preferată sau lucrând productiv la laptop, sau chiar petrecând vesel timpul cu prietenii. Tucano Coffee este o platformă de creaţie pentru aplicarea ideilor, care găzduieşte o serie de seminare, master class-uri, proiecţii de filme, expoziţii şi festivaluri de muzică.
Coffee – în inima Tucano Coffee domneşte Dragostea faţă de cafeaua de calitate, proaspăt prăjită şi aromată în ţările exotice, de unde provine, faţă de cultura şi tradiţiile acestora.
Tucano Coffee este un loc creat pentru a nuanţa viața de zi cu zi în culori și arome vii, iar la sfârşit de săptămână, pentru a o face chiar mai intensă şi de neuitat.

Discutăm LIVE cu Ruslan Cojocaru despre:

- Povestea Tucano Coffe, Istoria și filosofia brandului, Valorile, Misiunea, Viziunea
- Începuturi și provocări
- Echipa și planuri de viitor
- Sistemul de franciză
- Rețeta succesului unui business HORECA

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV