Povesti de asezare – atelier despre viata si vin

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Olimpului, nr. 13, Bucharest, Romania, 040196
Organizator:

Despre

“Vinul pune in miscare ceea ce a fost inchis si inghetat din om”. Samuel Johnson

Care a fost experienta ta unica, minunata, intensa, cea care te –a dat peste cap ca sa te reaseze apoi intr-o noua forma? Care e experienta aceea pe care povestind-o, o retraiesti de fiecare data cu drag, ca si cum lucrurile s-ar intampla din nou, intr-o noua lumina, cu o noua intensitate, provocandu-ti furnicaturi pe ceafa?

Te asteptam intr-o seara de august, in cel mai frumos foisor din centrul Bucurestiului, sa ne faci martorii povestii tale trecute dar niciodata uitate, experientelor tale de transformare si dorintelor viitoare.

Si pentru ca mastile cad in fata unui pahar cu vin si experienta impartasirii e doar atunci completa, Elena Oglinda si al sau minunat proiect Wineful ne vor insoti, propunandu-ne la finalul atelierului o sesiune de degustare de vin.

Elena Oglinda este pasionata de vinuri si de povestile lor. Dupa o experienta de 10 ani in Marketing si Publicitate, Elena a ales in favoarea pasiunii ei, urmand cursuri de sommelier si fondand Wineful, magazin online destinat iubitorilor de vin ce vor să descopere vinuri din toată lumea împreună cu poveștile lor și informații despre lumea vinului.
Simona Burduja este psihoterapeut si trainer, savurand experienta impartasirilor de peste 10 ani, insotind peste 10000 de povesti in practica privata si mediul ONG, prin psihodrama si sociodrama.

Asadar va asteptam joi, 3 august, in intervalul 19 – 21, la Ceainaria 5 (str. Olimpului nr. 13), la un atelier cu povesti despre viata si vin.
Costul participarii la acest eveniment este de 60 de lei, platibili la locul evenimentului.
Avand in vedere ca numarul locurilor la acest eveniment este limitat, vor putea participa doar persoanele care trimit un email de confirmare la adresa simona@autenticity.ro

Alte sugestii

19 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
23 Feb
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente