PR&Ad Fair 2017


Data și ora:
Gazdă:
Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Fie că te duci la facultate, la supermarket, sau în Centrul Vechi la o bere, sigur ai mers măcar o dată cu metroul. Totuși, experiența cea mai plină de emoții este când te duci cu el la interviu. Și dacă n-ai avut încă parte de ea, după PR&Ad Fair 2017 sigur o vei întâlni.

Uită de harta pe care o vezi prin toate stațiile de metrou. Vei avea nevoie de una nouă pentru a ști încotro te îndrepți din stația PR&Ad Fair. Avem 4 magistrale: PR, Publicitate, Marketing și HR care te pot duce la 20 de stații care mai de care mai mișto. Pe peronul fiecărei stații te așteaptă oameni cu care poți vorbi câte-n lună și în stele într-un mediu chill și prietenos.

Dar hai mai bine să îți facem un tur virtual a ceea ce poți face la Silver Church pe 10 și 11 mai ca tu să nu te pierzi printre atâtea vagoane de joburi și internshipuri.

Timing: 10-11 mai, între 12:00 si 18:00
Location: Silver Church (Calea Plevnei 61)
Mai departe trebuie să experimentezi: viața studentului, PR&Ad Fair, entry level și carieră.

Viața studentului? Metrou!

Altfel spus, printre drumuri cu metroul trebuie neapărat să-ți pregătești CV-ul și să te încarci cu bună dispoziție pentru a fi 100% pregătit pentru ediția de anul acesta.

PR&Ad Fair? O stație mare!

Piața Unirii va rămâne istorie după ce vei vedea cât de mare e PR&Ad Fair. Și nici măcar nu este ora de vârf încă. Ai aproximativ 20 de agenții cărora le poți da CV-ul și cu care poți să interacționezi în cele 2 zile.

Bonus: O să am job la birou și iau premii la metrou!

Știi prea bine că la metrou nu poți intra fără bilet. Ei bine, la noi, situația se schimbă puțin. Dacă biletul tău de pe flyer este auriu, vino cu el la târg și poți câștiga premii oferite de Real Escape Room și Academia de Paintball. Iar dacă îți vei scrie numele pe biletul normal și participi cu el la tombolă, ți-l decontăm cu o excursie surpriză. Sună bine, nu?

Entry-level? Halta trecătoare!

Știi CV-ul de care ți-am tot zis până acum? Ai șansa să-l înfrumusețezi cu o poziție entry-level dobândită în urma PR&Ad Fair. Deși nu vei rămâne în aceeași poziție de intern sau junior pentru totdeauna, asta e și ideea: să evoluezi, să deprinzi experiență și să avansezi, poate chiar în cadrul agenției care te-a recrutat la târgul nostru!

Cariera? Un depou...

Și iată că am ajuns și la capăt de linie. După atatea stații prin care te-ai perindat, după atâția oameni întâlniți și după atatea joburi și internshipuri din care ai putut alege, ai reușit să începi să-ți construiești, ușor-ușor, cariera mult visată.

Noi te așteptăm la târg! Tu ce aștepți?
Pentru mai multe detalii și noutăți, ne găsești pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PRAdFair/
Site: http://befair.primeromania.ro/

Agențiile care au ca destinație PR&Ad Fair: GEOMETRY GLOBAL, CENTRADE CHEIL, PASTEL, PANDORRA STORY STYLE, GODMOTHER, SPIDER, AURORA MEDIA, SMITE, MINIO STUDIO, RE7CONSULTING, VERTIFY, JUSTAD, ATELIER 7, INSPIRE GROUP, THE SKILLS, LUCERA, CREIONETICA, PI2 PR.

PR&Ad Fair 2017 este susținut de partenerii: XEROX, Mix Tour Travel, Real Escape Room, Academia de Paintball, Diverta, Taxify, Trickshot, Signum personalizări, Oriflame, Momentos.

Partenerii media: bestjobs, Student din Provincie, Chelgate, PR wave, Smart UB, integralaedu.ro, The Institute, BUZZ Camp, Creative Est, HIPO, Bucharest-guide, Educativa, Calendar evenimente, GEN90, Goingout, ABC Antreprenori, IQads, Studlife, Scoala ADC*RO.