Premiera - Captiv in teatru

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Amiral Vasile Urseanu, București, Romania
Organizator:

Despre

Pe 17 noiembrie, incepand cu ora 19:30, la Ceainaria ARTea, Teatrul de Pica prezinta prima premiera a stagiunii 2016-2017: „Captiv in teatru”. Un spectacol cu Antonio-Tadeusz Minca, Gabriela Alexandru si Mihai Dunarintu (Eenglish Mihai) la vioara. Scenariu si concept - Tudor Costin Sicomas

Va invitam ca pentru o seara sa va lasati prada imaginatiei si sa deveniti si voi captivi ai Teatrului de Pica. Urmariti povestea unui actor care nu mai poate parasi teatrul, oricat si-ar dori. Dar oare chiar isi doreste?
Ce credeti ca se intampla cu spiritul unui actor mort? Trece mai departe? Impietreste intre lumi? O fata care este la fel de...captivata de teatru ca si idolul ei din alte timpuri, face o vizita batranului teatru parasit. Si descopera ca in ea se ascund...misterioase personaje.
O ora de mister, fantezie, umor si lacrimi. Fericire si tristete. Comedie si drama. Toate intr-un singur spectacol - CAPTIV IN TEATRU.

Intrarea se face pe baza de donatie. Iesirea se face...pe raspundere proprie... Donatie minima recomandata: 20 lei
Rezervari: 0731.775.510
REZERVARILE TELEFONICE PREALABILE SUNT OBLIGATORII. LOCURILE SUNT LIMITATE. SPATIUL DE JOC ESTE...ALTFEL!

Spectacolul se desfasoara in sala Ceainariei ARTea (str. Amiral Vasile Urseanu, nr. 1), in spatele Observatorului Astronomic de pe Bd. Lascar Catargiu. Intarziatii vor fi...captivati definitiv!