Primul brunch al anului: Desărbătox la Therme București

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Balotesti, 077015, Romania
Organizator:

Despre

După Sărbători dă-ți restart la Therme.

Ce faci după petrecerea de Revelion? Therme București te așteaptă în prima zi a anului cu un brunch special pregătit de Chef Foa. Pe 1 ianuarie, între orele 13:00 și 17:00 te așteptăm cu un meniu special: relaxare și rafinament culinar.

Desărbătox revigorează trupul și încântă sufletul. Atmosfera relaxantă specifică brunch-ului o regăseşti savurând un cocktail pe sezlong, sub palmieri, bucurându-te de aromele saunelor sau citind în noua bibliotecă de sare. În acelaşi timp ai la dispoziţie cele mai fine preparate by Chef Foa.
Iar dacă prima zi din an este specială, cu siguranţă vei avea energie ca tot anul să fie pe măsură!

Ca să te asiguri că locul tău e rezervat e bine să-ți cumperi de acum pachetul potrivit online pe https://shop.therme.ro/therme-brunch.html . O poți face doar până pe 30 decembrie!

Pachetele includ accesul full day pentru zona aleasă și meniul brunch-ului (tip bufet).
Pentru zona Galaxy, copiii cu vârsta sub 6 ani plătesc doar biletul de intrare la Therme și au acces la brunch dacă părinții au achiziționat pachetul Family. Copiii între 6 și 16 ani beneficiază de un tarif special.

Poți alege dintre:
- Elysium VIP Brunch https://shop.therme.ro/therme-brunch/elysium-vip-brunch.html
- Palm Brunch https://shop.therme.ro/therme-brunch/palm-brunch.html
- Galaxy Family Brunch Adult https://shop.therme.ro/therme-brunch/galaxy-family-brunch-adult.html
- Galaxy Family Brunch Copil (pentru copii între 6 și 16 ani) https://shop.therme.ro/therme-brunch/galaxy-family-brunch-copil.html