PSIHOatelier: Despre curajul de a fi imperfecti | cu Ligia Moise


Data și ora:
Gazdă:

Strada George Enescu 25, București, Romania
Organizator:

Despre

PSIHOatelier: Despre curajul de a fi imperfecti | cu psih. Ligia Moise

IMPERFECT?!? Ai spus imperfect?! Pff!!! De unde ți-a venit ideea ca ar fi posibil să reușim dacă nu suntem perfecți? Cine te angajează, cine îți dă un salariu mare? Ce om te iubește dacă nu ești cel mai/cea mai? Cum trăiești cu frica de a fi vulnerabil?
-De unde mi-a venit ideea că putem trăi imperfecți? De la oamenii cu care mă întâlnesc și care s-au străduit să fie perfecți și nu le-a reușit. Niciunuia... dar absolut nimănui. Dacă mă întrebi pe mine cred că nici lui Chuck Norris nu i-a ieșit.  Și problema n-ar fi că încercăm și nu reușim ci fapul că neajunsul acestei strădanii deloc ușoare ne transformă în niște candidați la nefericire...
M-aș bucura ca întâlnirea din 22 august de la Journey să ne aducă pe fiecare dintre noi cu un pas mai aproape de o înțelegere benefică și constructivă a vulnerabilității noastre și cine stie? poate că într-o zi nu foarte îndepărtată vom ajunge să ne simțim confortabil în vulnerabilitatea noastră. Și așa vom căpăta spontaneitate și flexibilitatea în rezolvarea problemelor dar și în felul în care relaționăm cu ceilalți. Ca într-un final să ajungem să ne privim cu îngăduință și admirație dar mai ales cu iubire.