PSIHOatelier: Despre iertare | cu psihologul Ligia Moise


Data și ora:
Gazdă:

Strada George Enescu 25, București, Romania
Organizator:

Despre

PSIHOatelier: Despre iertare | cu psihologul Ligia Moise
* Marti, 31 ianuarie 2017, de la orele 19.30 - primul PSIHOatelier din acest an incepe cu invitatul din serie care va este cel mai drag judecand dupa participarea in sala la evenimentele semnate de psihologul Ligia Moise.

**Participarea la eveniment se face in baza unei rezervari telefonice la numarul 0752 285 286. Donatie sugerata pentru atelier: 20 ron.

_____Ligia Moise, psiholog______
"De cele mai multe ori ne este greu să vorbim despre noi. Tehnic vorbind, sunt psiholog clinician și terapeut de familie cu o experiență de peste 10 ani în munca de cabinet și tot cam pe atât în cea de spital. Faptul că am ales să pun accent pe emoții atunci când vorbesc oamenilor este pentru că în toți acești ani am înțeles că ceea ce ne animă, ceea ce ne determină reacțiile atât în context social, cât și personal sunt emoțiile noastre cele de fiecare zi."

______Invitatie________

"-Auzi, mergem pe 31 la Journey? E iar tipa aia blonda haioasa...
-Unde?
-La Journey! Acolo unde am mancat si am baut berea aia buna.
-Aaaa... si despre ce e?
-Nu stiu. Ceva cu iertarea..."

Imaginandu-mi dialogul asta intre voi mi-am dat seama ca oricat m-as stradui sa dau un titlu cat mai nu stiu cum e degeaba. Asa ca, va astept pe 31 la Journey sa vorbim despre iertare si de ce-o fi ea buna pe lumea asta - Ligia Moise, psiholog

______Despre iertare_______
MTBA

Parteneri media: MTBA