Pyogenesis / In Real Colours - live la Fabrica - Bucuresti.


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

PYOGENESIS / In Real Colours
Romanian Soil Tour 2018

Pyogenesis, trupa germana inclusa printre promotorii si inventatorii gothic metalului in varianta germana revine in Romania in cadrul mini-turneului Romanian Soil. Trupa se intoarce astfel in tara de care se leaga concertul lor de come-back din 2014, atunci cand Pyogenesis au revenit pe scena dupa aproape un deceniu de absenta, in cadrul festivalului November to Dismember. Intre timp, trupa germana a lansat doua albume foarte bine primite de public si de media de profil, ambele sub egida Hamburg Records / AMF Records.

Alaturi de Pyogenesis in cadrul Romanian Soil Tour va oficia trupa suedeza IN REAL COLOURS, o combinatie exploziva de pyschedelic vintage rock, in care activeaza mai multi muzicieni cu origini autohtone.

Biletele costa 55 lei in pre-sale, respectiv 65 lei la intrare, disponibile pe iabilet.ro, sau se pot cumpăra în format fizic în toată țara din magazinele Flanco, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00 (în zilele de funcționare)) și de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay

Turneul Pyogenesis / In Real Colours este o co-productie Axa Valaha Productions si Hamburg Records, dupa urmatorul program:

20.04.2018 Cluj-Napoca @ Flying Circus Club
21.04.2018 Timisoara @ Daos Club
22.04.2018 Bucuresti @ Fabrica Club