• Artist in #REZISTence / Paul Cimpoieru at Green Hours

  Petrecere
 • 16 Martie 20:00 - 17 Martie 00:00
 • Artist in #REZISTence / Paul Cimpoieru @ Green Hours

  1 artist, 2 evenings, 2 performances.
  16. 03, 8 PM – Homo Love & 17.03, 8 PM – Homo Americanus
  …after shows – Q & A…
  Powered by Teatrul LUNI (MONDAY Theatre)

  --- 16.03 ---

  HOMO L♥VE ~ montage d'emotions
  "absolut nimic despre iubire"

  un perform(D)ance făcut din dragoste de teatru / dans / oameni

  ”Paul Cimpoieru nu dezamăgește, nici nu confirmă, ci face ceva mai mult: răstoarnă tipare și tabuuri. Abordează tema iubirii așa cum nici nu (prea) te-ai gândi, pentru că, în fapt, el pleacă de la o anumită întrebare: de ce nu se mai iubesc oamenii astăzi?”
  (Nona Rapotan - Bookhub.ro)

  --- 17.03 ---

  HOMO AMERICANUS ~ poetry in motion

  HOMO AMERICANUS sau "cautatorul de vise" s-a născut sub inspirația experienței newyorkeze a lui Paul Cimpoieru (a beneficiat de o bursa de doi ani la The Actors Studio, una din cele mai renumite școli de actorie din lume). Anul trecut, spectacolul s-a întors la matcă, dupa ce a fost prezentat in New York, Paris, Roma, Vranje.

  producția: Two Of Us & Teatrul LUNI de la Green Hours

  ---
  ABONAMENT #REZISTence (2 spectacole): 40 lei.

  bilete:
  - 25 lei / reprezentație - achitat în avans, la sediul nostru, pînă în preziua evenimentului, neapărat cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
  - 35 lei / reprezentație - achitat în ziua evenimentului, la intrare (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru :) în limita a 6 locuri și neapărat cu rezervare prealabilă la e-mail-ul de mai jos)

  ... și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă prin e-mail, pînă max. în preziua evenimentului

  rezervări:
  # ideal din timp - pe teatru@greenhours.ro (confirmare în max. 48 ore)
  # doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

  ☼ intrarea publicului se poate face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
  Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate (chiar și cele achitate) şi neocupate pînă atunci, se pierd - fiind oferite doritorilor fără rezervări.

  ☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
  ☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...

  ☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE sau pe Mod Avion (pentru a nu interfera cu instalația de sunet!) şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.