Record Mondial in ParkLake Shopping Center


Data și ora:
Gazdă:

Liviu Rebreanu Street, Number 4, District 3,, Bucharest, Romania

Despre

Vrei sa dobori un Record Mondial alaturi de prietenii tai si sa intrati in Cartea Recordurilor?

✔Daca da, atunci acest eveniment este pentru tine si nu trebuie sa il ratezi!

Vino in 27 ianuarie, de la ora 17:00, in ParkLake Shopping Center -
Main Square Parter si participa GRATUIT la evenimentul SELF TRANSFORMER - Cea mai mare lectie de nutritie, unde vei avea ocazia sa ii intalnesti pe nutritionistii Narcis Cernea si Cristian Margarit, impreuna cu Florin Uceanu, multiplu campion national si balcanic la fitness si culturism.

Tot in cadrul evenimentului, vei avea ocazia sa participi la Concursul pe tema nutritiei care va avea 3 probe dinamice, eliminatorii pentru participanti, pe sistemul unui challenge.

‼Despre Recordul Mondial:
Cu scopul de a inspira si motiva cat mai multi oameni sa adopte un stil de viata sanatos, permanent, vom incerca doborarea Recordului Mondial stabilit in India, in anul 2014.

Recordul Mondial de care vorbim se numeste: “Cel mai mare grup de oameni care mananca simultan un mar”, iar doborarea lui se realizeaza printr-un simplu gest si anume, de a manca un mar, alaturi de peste 1006 de oameni.

Recordul actual este de 1006 oameni care mananca un mar in acelasi timp, fiind stabilit in India, in anul 2014.

Cel putin unul din prietenii tai va fi prezent in 27 ianuarie de la ora 17:00 in ParkLake Shopping Center - Main Square Parter. Nu vrei sa ratezi!

Inscrie-te acum si participa GRATUIT aici: www.selftransformer.ro

‼Despre Concursul de Nutritie:
Concursul pe tema nutritiei va avea 3 probe dinamice, eliminatorii pentru participanti, pe sistemul unui challenge.

In cadrul acestui concurs nutritionistii vor prezenta progresiv 3 teme educationale despre alegerea si combinarea sanatoasa a alimentelor, dupa care participantii vor trece prin 3 probe, la finalul carora se va stabili castigatorul.

Vor fi premiate primele 3 locuri.

Cu ocazia acestui eveniment va avea loc si un Moment Surpriza destinat tuturor celor prezenti in ParkLake Shopping Center - Main Square Parter, sambata 27 ianuarie de la ora 17:00, care se va finaliza cu un Premiu UIMITOR si anume castigarea unui pachet de "Remodelare Corporala".

✔Premiile puse la bataie in cadrul evenimentului sunt de peste 20.000 lei:
➡Locul 1: curs Tehnician Nutritionist la Fitness Education School, curs Level 1 antrenor la Fitness Education School, abonament la sala 6 luni la Fitness Academy, Voucher 700 lei Body Line (suplimente+echipamente), cartea Self Transformer, dieta Power & FIT, audiobook De la FAT la FIT;
➡Locul 2: reducere 50% curs Tehnician Nutritionist la Fitness Education School, reducere 50% curs Level 1 antrenor la Fitness Education School, abonament la sala 3 luni Fitness Academy, Voucher 300 lei Body Line (suplimente+echipamente), cartea Self Transformer, dieta Power & FIT, audiobook De la FAT la FIT;
➡Locul 3: reducere 50% curs Tehnician Nutritionist la Fitness Education School, reducere 50% curs Level 1 antrenor la Fitness Education School, abonament la sala 1 luna Fitness Academy, Voucher 200 lei Body Line (suplimente+echipamente), cartea Self Transformer, dieta Power & FIT, audiobook De la FAT la FIT;

✅Inscrie-te acum aici: www.selftransformer.ro

Tot ce trebuie sa faci este sa vii in ParkLake Shopping Center - Main Square Parter si sa mananci un mar alaturi de peste 1000 de oameni, ocazie cu care vei primi si dovada ca ai participat la doborarea acestui record mondial si ca ai devenit RECORDMAN MONDIAL.

Vino impreuna cu prietenii tai Sambata, 27 Ianuarie de la ora 17:00 in ParkLake Shopping Center Main Square Parter - sa facem istorie!

✅Inscrie-te acum aici: www.selftransformer.ro

⏩Da te rog Like & Share pentru ca vestile bune sa ajunga la toata lumea!