REVELION 2016 - CELEBRITY PARTY!


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Vrei sa-ti faci intrarea in 2016 ca un adevarat star? Te aşteptăm să straluceşti, să te distrezi şi să-ţi faci intrarea triumfală în Noul An, la party-ul nostru tematic “Celebrity Rocks!”
Costumează-te precum o celebritate, poartă accesoriile ce scot din anonimat orice ţinută şi adoptă atitudinea de star înnăscut! Toate capetele se vor întoarce când vei călca pe covorul roşu de la Hard Rock Cafe!
Trupa HARA, muzicienii de la AVENUE şi DJ-ul din Hard Rock Cafe îţi garantează o noapte incendiară, la care trebuie neapărat să îţi aduci pantofii de dans! Te aşteptăm să redescoperi colecţia Greatest Hits a muzicii pop din anii ’50, frenezia Rock’n’Roll a anilor ’60, legendele Hard Rock din anii ’70, explozia de culori Disco-Pop a anilor ’80, stilul rebel de Hip Hop din anii ’90 şi atitudinea Indie Rock a zilelor noastre.

Iar dacă acest cocktail de ritmuri muzicale ţi-a deschis pofta de distracţie, atunci află că meniul pe care ţi l-am pregătit pentru noaptea de Revelion este cel puţin la fel de delicios şi cuprinde peste 40 de tipuri de băuturi şi preparate culinare rafinate.

Biletele sunt disponibile în Rock Shop-ul nostru, la preţul de 660 lei/persoană. Iar dacă te grăbeşti să prinzi un loc şi îţi cumperi biletul înainte de 1 decembrie beneficiezi de preţul special de 595 lei/persoană.

Copiii sub 7 ani beneficiază de acces gratuit, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 13 ani preţul unui bilet este de 330 lei.
Pentru detalii şi rezervări vă rugăm sa ne scrieţi la adresa sales@hardrockcafe.ro.