Roma Antică | Expoziție interactivă și educativă


Data și ora:
Gazdă:

Calea Floreasca 246B, Bucharest, Romania, 014476
Organizator:

Despre

Călătorește în Imperiul Roman la mall Promenada!

În perioada 23 februarie – 2 aprilie 2017, copiii curioși se transformă în locuitori ai Imperiului Roman pentru o lecție de istorie aplicată prin joacă și învățătură, de marți până duminică de la ora 10:00 la 21:00.

Cei mici vor învăța și se vor distra pe un traseu bine stabilit de la început până la sfârșit: se vor îmbrăca în romani și vor descoperi cele mai importante elemente de civilizație și cultură romană prin joc și joacă.

Copiii și însoțitorii lor vor face poze haioase cu gladiatorii și soldații romani pentru a pleca cu o amintire plăcută din această excursie.

La final, toți participanții vor primi diplome pentru curajul dovedit în Imperiul Roman și vor fi promovați ca cetăței de vază a Romei Antice.

Biletul pentru evenimentul Kids in Roman Empire are prețul de 15 Lei și va putea fi achiziționat de la biroul Info Point (parter) din mall Promenada. Grupurile organizate de minimum 15 copii pot achiziționa biletul de intrare la preț de 12 Lei/persoană.

PENTRU REZERVĂRI:

rezervari@promenada.ro

+40 726 377 978

sau direct la INFO POINT Promenada (parter, intrarea Calea Floreasca)

Descoperă traseul complet și rezervă-i un loc celui mic: http://promenada.ro/ti-am-luat-un-bilet-dus-intors-in-roma-antica/

Te așteptăm la Promenada să pornim în cea mai frumoasă aventură!