Romanie, fa galagie - concert B.U.G Mafia la Arenele Romane

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:
Cutitul de Argint, No. 26, Parc Carol, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Romanie, fa galagie!

27 Mai 2017, Arenele Romane. Treceti-va data in calendar, o sa fie cel mai tare concert al nostru de pana acum. Stiti ca suntem perfectionisti si ca vrem ca tot ce facem sa fie grav. Doua ore de show live cu cele mai tari piese ale noastre si o productie cum ne-am dorit de la inceput si abia acum putem s-o punem in practica.

A fost destul de dificil sa ne hotaram ce piese vrem in show sau ce treburi marfa vrem sa facem pe partea de productie, pentru ca aveam multe optiuni... Dar a fost simplu sa alegem pe cine vrem ca invitati. Voi, fanii nostri. Atat. De ani de zile, voi ati fost cei care au cantat fiecare refren, cei care au trait fiecare vers, cei care au fost alaturi de noi. #CeiMaiTariFani, pentru ca sunteti #MaiMultiDecatArmata si stiti sa faceti galagie!

Bilete pentru concert gasiti pe http://bilete.bugmafiaoficial.ro/.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Multumim pentru sustinere!

Alte sugestii

1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
2 Feb
Papagalul mut de Nae Caranfil - Sala Mare, TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MARE - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente