Rooftop Cinema - WarmUP ShortsUP


Data și ora:
Gazdă:

Splaiul Unirii 160, Bucharest, Romania, 040041
Organizator:

Despre

Rooftop Cinema - WarmUP ShortsUP

sau cum DESCHIS Gastrobar se transforma in cinema

Pe acoperis, ne intalnim la un scurt antrenament pentru maratonul cinematografic, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, care va avea loc pe 2 iulie in Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj. Din selectia de filme fac parte scurtmetrajele care au obtinut de-a-lungul timpului ShortsUP Audience Award.

Programul de filme

"Cai Putere" (r. Daniel Sandu, Romania, 2014) 27’ În fiecare toamnă, Mihai, cu ajutorul prietenilor, îşi urcă motocicleta în apartamentul său de la etajul zece pentru a o proteja pe perioada iernii. Anul ăsta, însă, Mihai descoperă cât de fragile sunt prieteniile… Premiul pentru scurtmetraj la Cottbus Film Festival.

"Intre pamant și cosmos" (r. Oscar Sharp, Marea Britanie, 2014) 24' Mamă și soție devotată, Sarah se trezește într-o zi cu capul în nori. La propriu. Nimeni nu o poate opri din impulsul levitării așa că familia ei trebuie să găsească o soluție pentru a o ține aproape. Cel mai bun scurtmetraj britanic la premiile Bafta și cea mai bună comedie la Aspen Shortsfest.

"Ela, Panda si Madam" (r. Andrei Rautu, Romania, 2013) 28' O comedie de râsu’ plânsu’ în care o tânăra corporatistă trebuie să-și ducă bunica la mare și să se întoarcă la timp în Bucuresti pentru a nu-și pierde jobul.

"Inainte de stingere" (r. Shawn Christensen, SUA, 2012) 19’ Castigatorul Oscarului din 2013 e o poveste emotionanta care extrage tot ce-i mai bun din farmecul filmelor newyorkeze. Richi isi intalneste pentru prima data nepoata in varsta de 9 ani si descopera ca un eveniment intamplator iti poate schimba viata.

"Sa mori de dragoste ranita" (r. Iulia Rugina, Romania, 2014) 22′ În seara asta Andrei si Maria vor auzi pentru ultima oara cantecul Angelei Similea. Premiul Zilelor Filmului Romanesc pentru sectiunea scurtmetraj, TIFF 2014.

Alte sugestii

1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente