ROOT, Dead Void, Sincarnate & Cardinal - Live in Fabrica


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Nu, nu e o pacaleala de 1 aprilie! Chiar se intampla! La aproape 3 ani de la apreciata lor aparitie lor in cadrul Old Grave Fest III, monstrii sacri ai metalului ceh, ROOT, revin la BUCURESTI pentru un show special, de aniversare a trei decenii de cariera, intr-un format inedit, alaturi de 3 invitati, trupe de elita din undergroundul autohton.

Creatori ai unui mix unic de black si epic heavy metal, emotional si intunecat, Big Boss & co. ne vor oferi un periplu prin vasta lor discografie, ințesată de albume legendare ca The Temple in the Underworld, Zjevení sau The Book, si vor prezenta in premiera doua piese de pe noul lor album Kärgeräs - Return from Oblivion, o continuare conceptuala a capodoperei Kärgeräs din 1996.

Pe scena alaturi de Root vor urca Dead Void (death metal, Copenhaga), Sincarnate (doom/death metal, Bucuresti) si Cardinal (garage rock/psychedelic/stoner doom, Constanta)

Sambata 01.04.2017, club Fabrica. Biletele vor costa 45 lei si se vor gasi exclusiv la intrare, in ziua concertului. Un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club.

https://www.facebook.com/ROOT-Official-396971113678944/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=Qt1AXF-bWhk

https://www.facebook.com/TheDeadVoid/

https://www.youtube.com/watch?v=SYE3y5VGN3Q
https://www.facebook.com/Sincarnate-112766832082105/?ref=hl

https://www.youtube.com/watch?v=R8fkEBdpB8w
https://www.facebook.com/CardinalBandCta/