Sa facem cunostinta cu Hanbokul – costumul traditional coreean!

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Ștefan cel Mare 1, Bucharest, Romania, 010576
Organizator:

Despre

Sa facem cunostinta cu Hanbokul – costumul traditional coreean!

Evenimentul va cuprinde prezentarea a costumului cu un mic filmulet despre Hanbok, o defilare de costume urmat de un recital de muzica trot si incheiem cu caligrafie coreeana pe evataie

Costul include o bautura si un desert dupa retete coreene . Hooteok-ul este o gustare “de strada” foarte populara in Coreea, atat printre localnici, cat si printre turisti, mai ales in lunile noiembrie-februarie pentru ca se servesc fierbinti si incalzesc corpul.


Misterioasa si fascinata, Coreea de Sud vine in fata publicului bucurestean cu unul dintre principalii sai “ambasadori”, care i-au adus faima la nivel international: Hanbokul, costumul traditional moştenit încă din vremea în care Cele Trei Regate (Goguryeo, Silla şi Baekje) dominau Peninsula Coreeana (57 i.Hr.- 668 d.Hr).
Caracterizat prin culori vibrante si o croiala simpla, fara buzunare sau accesorii care sa-l incarce sau sa-l goleasca de continut, Hanbokul a ramas una dintre cele mai valoroase mosteniri culturale ale coreenilor.
Inainte ca stilul Western sa isi faca simtita prezenta in Peninsula, acum aproximativ 100 de ani, Hanbokul era folosit deopotriva de barbati si femei, in viata de zi cu zi.
Multe Hanbok-uri au frumoase modele geometrice şi florale brodate în jurul răscroielii gâtului, pe manşete, precum şi pe fustă. Simetria, liniile şi culorile Hanbokului fac din el un articol de îmbrăcăminte deosebit de elegant. Pe langa nota de eleganta pe care o confera persoanei care il poarta, culorile au si ele o importanta deosebita despre care va invitam sa aflati in cadrul evenimentului nostru.

Data 04 Octombrie 2017 18.30-20.30

Costul este de 40 ron

De asemenea, daca vii insotit, ai 10%reducere pentru urmatoarele noastre evenimente.

Rezervarile se fac pe mail diana@bistrodorobanti.ro sau la numarul de telefon 0723909007