Salonul Calului 2016


Data și ora:
Gazdă:

Str. Hipodromului FN, Sat Tâncăbeşti, Comuna Snagov, Judeţul Ilfov, Snagov, Romania
Organizator:

Despre

Circuitul Salonul Calului, cel mai așteptat şi complex circuit ecvestru din țară, își desfăşoară Finala ȋn perioada 22-25 septembrie 2016 și va fi completat de un show nocturn special: „Seara Cailor”. Programul spectacolului ecvestru va include, printre altele, cascadorii călare și dresaj natural cu Denis Ștefan, un show de dresaj cu Filimon Iordache și Georgiana Neselan și trupa lor - dresură liberă și de înaltă clasă, cascadorii călare, însoțiti de Marlene, campioană balcanică și medaliată la campionate europene de gimnastică artistică.

”Și la aceasta ediție a Circuitului Salonul Calului, Clubul Equestria organizează spectacolul ecvestru indoor, numit Seara Cailor, eveniment aflat la a patra ediție consecutivă. Spectatorii vor putea urmări numere de dresaj sportiv pe muzică, demonstrații de dresaj spaniol, dresură liberă si cascadorii călare, cu trupa Georgiana și Filimon, dar și câteva numere speciale cu îndrăgitul actor Denis Stefan și caii lui”, a declarat Ozana Moraru, Proprietar Bază Hipică Equestria şi Preşedintele Clubului Equestria.

Denis Ștefan va fi prezent cu două momente de excepție la Seara Cailor și se va opri asupra a două ocupații tradiționale: cea a arcașilor călare, care vânau și luptau cu ajutorul arcului, dar și cea a văcarilor spanioli, care utilizau așa numita garucha - sulița spaniolă, pentru mânarea vitelor, iar în timpul liber o foloseau pentru a-și demonstra măiestria.

Fotografii