Sands of Therme

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Balotesti, 077015, Romania
Organizator:

Despre

Descoperă cea mai mare plajă urbană din Europa!

Vara aceasta, vacanța e mai aproape ca niciodată. La Therme te așteaptă 30.000 mp de plajă, o piscină tropicală de 720 mp și 1500 de șezlonguri pe nisip, totul la doar 15 minute de oraș. În piscina înconjurată de plante tropicale și palmieri, cu apă la o temperatură constantă de 30 de grade Celsius și o adâncime de 1,26 m, te poți delecta cu un cocktail special de la poolbar. Pe plajă te poți bucura de:

Terenuri de fotbal și volei
Pe plaja Sands of Therme, am pregătit locuri speciale pentru distracție în gașcă: două terenuri de volei și două terenuri de fotbal, atât pe nisip, cât și pe iarbă.

Beach Barbeque
Preparate cu dichis din cărnuri de cea mai bună calitate, maturate și bine ținute în cufărul cu baițuri fine, concepute și testate de Chef Dobre Lucian, un împătimit al gastronomiei și un adevărat gurmand.

VINO Wine Bar
Născut din pasiune pentru vin și viață, VINO găzduiește o selecție de peste 126 de tipuri de vin, din toate regiunile reprezentative ale lumii. La wine bar-ul de pe plaja Sands of Therme pot fi degustate oricare dintre vinurile prezente împreună cu o selecție de brânzeturi și charcuterie.

Cocktail Bar
Meniu variat de signature cocktails, precum: The Fabulous Pina Colada, The Favourite Strawberry Daiquiri, Therme Cool Breeze, Watermelon Colada și Cucumber Cooler.

Gelaterie Carte d’Or
În paradisul tropical de la Therme, te invităm să descoperi lumea gelateriei Carte d’Or și să te delectezi cu deserturi pe bază de înghețată ce au ca inspirație cele mai exotice destinații de vacanță.

Beach Club
După o baie în piscină, te poți răcori la dușurile exterioare, după care te așteptăm la Beach Club, unde poți alege să te revigorezi cu o cafea de la Coffee Shop sau o bere rece de la Beer Bar.

Palmieri
Celor 500 de pamieri deja existenți pe plaja Therme li se vor alătura încă 115 noi exemplare din Mexic, China și Japonia, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani.

Grădină mediteraneană
În apropierea grill bar-ului, te așteaptă o grădină mediteraneană cu măslini originari din Siria și zonele de litoral din Turcia, denumiți și „arborii veșnic roditori”, cu vârste cuprinde între 100 și 500 de ani.

Fotografii