Sanremo Music Awards - Finala Naţională România


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Asociatia Amici Della Musica, reprezentant exclusiv al Festivalului si Concursului SANREMO MUSIC AWARDS , organizeaza finala nationala in data de 26 ianuarie 2016, orele 20.00, la Beraria H.
Concurentii calificati pentru finala in urma preselectilor vor evolua in fata unui juriu international. Castigatorul va reprezenta Romania la finala internationala din luna februarie din Italia.

Juriul are in componenta sa atat reprezentanti ai festivalului SANREMO MUSIC AWARDS, cat si specialisti in domeniul muzical din Romania.

Membrii juriului international:

Umberto “Umbi” Maggi – director artistic al Festivalului SANREMO MUSIC AWARDS – este considerat cel mai bun producator muzical, care se face vinovat de descoperirea si ascensiunea multor vedete pop italiene, de la Zucchero la Andrea Bocelli, Vasco Rossi, etc.

Angelo Valsiglio – compozitor, orchestrator si producator muzical pentru nume celebre ale scenei italiane, printre care Laura Pausini, Anna Oxa, Ivana Spagna, etc.

Andrea Bonomo – solist vocal in SUPER UP BAND, autor si compozitor pentru mari solisti italieni, cum ar fi: Eros Ramazzotti, Nek, Alessandra Amorosso, Giuliano Palma, Two Fingerz etc, dar si pentru X Factor si The Voice of Italy.

Laura Stone – actrita, solista pop si compozitor. Presedinta Asociatiei Amici della Musica.

Adrian Ordean – compozitor, orchestrator, instrumentist de exceptie, a cantat in unele dintre cele mai populare trupe rock romanesti: Rosu si Negru, Compact, Schimbul 3, etc. In prezent este component de baza al Trupei PACT by Leo Iorga si Adi Ordean.

Vlady Cnejevici - Compozitor, instrumentist si orchestrator, caruia multi interpreti i-au solicitat colaborarea. A facut si face parte din trupe de varf din Romania, precum Compact, Pasarea Colibi, Pacifica, I.G. Pascu & The Blue Workers, Pasarea Rock. Numele sau apare pe coperta a peste 30 de albume, alaturi de artisti apartinand unor genuri muzicale diverse.

Bogdan Pavlica – Redactor muzical si realizator Radio Romania Actualitati. Si-a inceput cariera ca membru al grupului vocal The 50’S.

RECITAL EXTRAORDINAR

SUPER UP BAND – Nume istoric printre formatiile italiene, trupa are in componenta sa patru artisti care știu cum sa modeleze decenii de experienta si sa creeze un spectacol incandescent si la fel de interesant, in orice context. Sunt la al patrulea album pop - rock propriu, dar in discografia fiecaruia se regasesc numeroase colaborari cu artisti de prestigiu din Italia.
Componenta:
Andrea - Voce, chitara acustica
Lallo - Voce, bass
Sergio - tobe
Ruben – chitara electrica

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:45 cu spectacolul pe scenă.