Santa for a day

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Complexul Studențesc Regie, Splaiul Independenței 290, București, Romania
Organizator:

Despre

Ho, Ho, ho!
Una dintre cele mai frumoase perioade ale anului este reprezentată de sărbătoarea Crăciunului. Este acel moment al anului în care familiile se reunesc, mesele se îmbogătesc, copiii îl asteaptă pe Moş Crăciun şi toată atmosfera este îmbrăcată într-o haină de energii pozitive.

Ce ar fi Crăciunul totuşi fără copii fericiți?
Şi anul acesta, Asociația Studenților din Afaceri şi Administrație şi-a propus să colecteze zâmbete, zâmbetele copiilor care fac parte din fundația Chance for life, Bucureşti.

Fii Moş Crăciun pentru o zi, fii alături de ei, dar bineînțeles şi de noi pe data de 13 decembrie, în ArenA Pub, începând cu ora 20:00. Intrarea se va face pe baza unei donații cu ajutorul căreia le vom putea oferi micuților resursele de care au nevoie.

În cadrul acestui eveniment caritabil nu uita să aduci cu tine energia, voia bună şi cheful de distracție, căci vom avea parte de un spectacol artistic ce ne va face să simțim atmosfera sărbătorilor.

Cu ajutorul donațiilor voastre, ASAA va fi alături de copiii fundației într-unul dintre cele mai frumoase momente ale anului.

Be there! Be Santa for a day! Enjoy it! Share love!