Sărbătoarea Mustului la Vatra Neamului


Data și ora:
Gazdă:

str. calea Bucuresti 29, Balotești 077015, Romania

Despre

Doar după-amiezile scăldate în lumina mieroasă a soarelui și fructele pârguite ne amintesc timid că suntem în prag de toamnă. Aromele consistente și nuanțele arămii ne-au inundat bucătăriile și cămările ca-ntrun festival al abundenței.
Încercăm să conservăm pentru zile mai puțin însorite balsamurile și dulceațurile parfumate în borcănele iar sevele și licorile ghiurghiulii în butoaie. E timpul , după cum se vede, pentru festinul belșugului și a voiei bune. După succesul edițiilor anterioare era musai să continuăm și să creăm tradiții și obiceiuri din lucrurile care ne reprezintă și ne fac să ne simțim bine, așa că, de pe 1 octombrie timp de 2 săptămâni, vă așteptăm să gustați din dulceața musturilor proaspăt stoarse, meniul cu preparate special pregătite pentru această ocazie, degustări de vinuri, degustări de preparate străvechi, muzica și program artistic live.
Vă așteptăm pentru că avem #gusturidepovestit.

www.vatraneamului.ro
INSTAGRAM → http://bit.ly/gusturidepovestit
#VatraNeamului #SarbatoareaMustului #gusturidepovestit #vatraneamului #bucatarie #bucatariemoldoveneasca #restaurantebucuresti #retete #eatlocal

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente