Sărbătorim Ziua Poliției Române la Sun Plaza


Data și ora:
Gazdă:

Calea Vacaresti nr. 391, Bucharest, Romania, 040055
Organizator:

Despre

Dăm noi tonul: Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, laaaaaa mulți ani!

Vinerea aceasta ne întâlnim în Sun Plaza, pentru a sărbători Ziua Poliției Române, cu 195 de lumânări pe tort!

Ce activități ne așteaptă:

Vom afla, cu ajutorul criminaliștilor, cum se face cercetarea eficientă a locului comiterii infracțiunilor, care este tehnica foto-video digitală folosită, cum arată trusele specializate și echipamentele necesare descoperirii urmelor din câmpul infrecțional și vom vedea cum se prevelează astfel de urme. În plus, doritorii pot afla informații legate de realizarea portretelor robot.

“Mascaţii” Serviciului Acţiuni Speciale vor face o prezentare a armamentului din dotare şi vor ilustra proceduri de autoapărare.

Vom sărbători și cu o decernare de premii, pentru “Olimpiada Siguranţei” - concurs la care au participat 34 de şcoli din Bucureşti. În plus, părinții și copiii se vor putea implica în activități educative și recreative.

Brigada Rutieră va expune o motocicletă și un bombardier (triciclu Spider) pentru a demonstra manevrele pe care le execută zi de zi.
Cei mici vor putea “exersa ” traversarea corectă pe covoraşul Educaţiei Rutiere.

Vei putea asista la demonstrații de dresaj și de detectare a stupefiantelor și a tutunului, ținute de trei cupluri chinotehnice (poliţist-conductor şi câine) din cadrul Serviciului de Poliție Canină.

Și nu în cele din urmă, Secţia 15 Poliţie, gazda teritorială a evenimentului şi Serviciul de Ordine Publică vor expune o autospecială de patrulare, iar colegii de la proximitate vor fi alături cu informaţii şi sfaturi.

Vă așteptăm!