Sauna Fest la Therme

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Balotesti, 077015, Romania
Organizator:

Despre

Vino la primul festival al saunelor din România! 3 zile pline în care poți experimenta ritualurile Aufguss și te poți bucura de toate beneficiile pe care uleiurile esențiale le oferă minții și corpului!

Pornește într-o călătorie a simțurilor mai intensă ca niciodată!

Therme București, expertul tău în relaxare, prezintă Sauna Fest, cel mai mare și complex festival al saunelor ce cuprinde 3 zile pline de terapii dedicate stării tale de bine. Vino în cel mai mare centru de wellness și experimentează un răsfăț suprem cu noi arome și peeling-uri și bucură-te de noile ritualuri Aufguss: Scandinavian Rain, ImproAufguss, Mysterious Incense, Rocky Mountains, Prana și Sweet Journey.

ImproAufguss în sauna Provence - un adevărat spectacol al simțurilor, în care te lași purtat de cele 6 arome diferite ale uleiurilor esențiale, de diversitatea ritmurilor muzicii, dar și de mișcările hipnotizante ale aufgussmeister-ului.

Scandinavian Rain în sauna Bavaria- surprinde-ți întregul organism cu un ritual puternic și energizant învăluit în uleiuri esențiale ca Ravintsara, Katrafay și Betulla. După ce valul de căldură îți relaxează fiecare mușchi, apa de mentă pulverizată în saună îți revigoreză pielea și îți stimulează circulația sanguină.

Mysterious Incense - purifică-ți organismul și vindecă-ți spiritul cu un ritual cu fumul plantelor sacre, precum lemnul sfânt, salvia, copalul și patchouli, la sfărșitul căruia te simți mult mai liniștit, echilibrat și eliberat de stresul cotidian.

Rocky Mountains - pornește într-o drumeție prin inima munților, simte mirosul crud al pădurii prin uleiurile esențiale de cedru, brad sau pin, apoi bucură-te de senzația contrastantă dintre căldura saunei și răcoarea fulgilor de gheață pe pielea ta.

Prana în sauna Himalaya - descoperă starea de bine completă, atât fizic, cât și spiritual, cu exercițiile de respirație și echilibru din timpului ritualului Prana, ce îți cresc vitalitatea și îți relaxează întregul organism.

Sweet Journey în sauna Amazon - răsfață-te cu o excursie luxuriantă și bogată în arome dulci și fructate, precum tangerina, clementina, portocala roșie și verbina exotică, în timp ce umiditatea crește până aproape de 30%, transformând toată experiența din sauna panoramică într-una ecuadoriană.

Evenimentul este inclus în tariful de acces.

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
2 Feb
Papagalul mut de Nae Caranfil - Sala Mare, TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MARE - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente