Science MEETS SMART KIDS: Cum se face un Univers?


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

Editura PANDORA M participă anul acesta la BUCHAREST SCIENCE FESTIVAL, cel mai important eveniment de promovare a științei din România, cu un workshop spectaculos dedicat tuturor celor interesați de Univers.

Dacă vrei să afli o mulțime de lucruri interesante despre Univers, de la Big Bang și viețile stelelor până la suișurile și coborâșurile explorării spațiale, te așteptăm SÂMBĂTĂ, 30 SEPTEMBRIE, începând cu ORA 11.30, la SENECA ANTICAFE (Strada Arhitect Ion Mincu nr. 1).

Speaker: ALEX DOPPELGÄNGER - blogger, autorul seriei POVEȘTIINȚA (Editura PANDORA M)

Mai interesantă decât orice basm, povestea științei și felului în care am aflat ce știm acum este împânzită de momente comice, tragice, romantice, care te fac să zâmbești cu gura până la urechi sau să îți fiarbă sângele în vene. O să dau știința jos din turnul de fildeș imaginar, astfel încât să rămânem cu toții cu gura căscată la ce are să ne povestească. Alex Doppelgänger

Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Vă puteți înscrie la adresa: roxana.petrescu@edituratrei.ro

Un eveniment pentru copii de la 9-99 ani.

Bucharest Science Festival este cel mai important eveniment de promovare a științei din România.
Fondat în 2013, Festivalul se desfășoară la sfârșitul lui septembrie și include zeci de evenimente (expoziții temporare, ateliere interactive, conferințe, dezbateri, proiecții de documentare etc.). De asemeni, alături de cercetătorii români, în fiecare an ni s-au alăturat în calitate de invitați speciali personalități marcante din străinătate, active în zona științei și a promovării acesteia: dr. David Hilmers, astronaut NASA, dr. Gilles Boeuf, Președintele Muzeului Național de Istorie Naturală din Paris, Ferdinand Habsburg, fondator și Director General al Da Vinci TV etc.