Scrisori pentru Nina

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 5 martie, de la ora 20,30, vă invităm la spectacolul "Scrisori penru Nina".

Proiectul este un tribut adus pianistei/cant-autoarei Nina Simone şi poetei Nina Cassian - două femei care împart acelaşi nume şi bucăţi nesfârşite de cer, două femei ale căror voci fascinează, fiind o sursă de inspiraţie şi de încântare totdodată, atât în planul ideatic cât şi în cel al emoţiilor.
Veți asculta cântece interpretate de Nina Simone şi poezii scrise de Nina Cassian. Poezii cântate de Cătălina Beta la chitară şi voce şi standard jazz interpretate vocal de Cătălina, acompaniată la chitară de către invitatul ei surpiză.

***
Cantăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (jazz, bossa nova şi choru, blues, electro, rock, folk), Cătălina Beta este o voce expresiva si fermecătoare cu un timbru de catifea inconfundabil, o prezență unică în peisajul muzical autohton.

O voce pură, sensibilă şi de forţă totodată, marchează peisajul underground al muzicii româneşti, poziţionându-se ca una dintre cele mai mari voci din ţară la ora actuală.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro, cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00 pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţi din meniul nostru până la ora 20,30, ora după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente