Seara de film 22 / La La Land


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca
prezintă

Seara de film 22 / La La Land
27 iunie, ora 21:00
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Grădina Floreasca în colaborare cu TATRATEA, vă așteaptă la o nouă seară de film, de data aceasta într-un nou format: silent cinema. Marți, 27 iunie, sunetul filmului va fi difuzat doar în căști ce vor putea fi închiriate pe durata proiecției. Astfel, fiecare spectator va putea regla volumul filmului după bunul său plac, exact ca la serile de silent disco. Marțea aceasta vă invităm la un musical de excepție care ne va cuceri din primele minute cu povestea și coloana sonoră, La La Land.

Seara de film este creată de Grădina Floreasca pentru cinefili cu drag de aer liber și iarbă verde. Cu filme cult sau cool, premiate la festivaluri de film internaționale sau din România, Grădina Floreasca propune o alternativă la clasica ieșire la film, adăugând la aceasta o atmosfera de noapte senină pe marginea piscinei, un pahar de vin bun și un desert încântător.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Patinoarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului, departe de griji și de aglomerație. Cu grădină, terasă, restaurant și piscină, Grădina Floreasca este localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, la umbra copacilor din inima parcului cu același nume.

SINOPSIS – La La Land
Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.
(sursa: Cinemagia)

Regia: Damien Chazelle
Scenariu: Damien Chazelle
Distribuţia: Ryan Gosling, Emma Stone, J. K. Simmons, Finn Wittrock, Rosemarie DeWitt, Meagen Fay,
John Legend, Sonoya Mizuno, Callie Hernandez, Tom Everett Scott

Producție: 2016, Black Label Media
Durata: 128 minute

INFO:
• Suma pentru inchirierea unei perechi de căști este de 15 lei
---------------------------------------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO,facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
---------------------------------------------------------------------
Rezervări – 0755 085 967
Grădina Floreasca / Seara de film 22

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente