See Buy Bye Bazaar 11⚜


Când:
16 Iulie 11:00 13:00
Gazdă:

Strada Someșul Rece 123, București, Romania

Despre

Ediția aniversară cu numărul 11 a bazarului See Buy Bye Garage Sale își propune să vă încânte cu multe surprize în materie de hăinuțe impecabile, în ton cu sezonul călduros.

☼ Pe aceleași note de vară, curtea Maison 13 se va transforma într-o oază de relaxare cu cele mai ușoare și fresh feluri de mâncare preparate de către Voyageur Van.

☼ Tot pe terasa Maison 13, vor fi prezenți cei care au reușit să duca berea românească la nivel de artă: Ground Zero Beer. Berea acestora este produsă 100% din ingrediente naturale, fiind nefiltrată și nepasteurizată.

☼ Cum apune soarele, ne pregătim și ne luăm locurile pentru o proiecție de scurtmetraje bune de tot, puse la dispoziție de către prietenii noștri de la Asociația Proiecții Alternative.

☼ Și nu în ultimul rând, tot sâmbătă, terasa va fi animată de o mulțime de animăluțe fără stăpân, de care Asociația Dog Rescue Shelter se ocupă să le găsească familii dornice de adopție. Bineînțeles că există și un stand cu accesorii super cool pentru animale. Banii strânși în urma vânzărilor de accesorii vor fi donați către asociație.

Dacă ți-am făcut câtuși de puțin poftă, te așteptăm să ne vizitezi sâmbătă, 16 Iulie între orele 11.oo - 22.oo, Dumbrava Roșie 2, zona Grădina Icoanei.

Prietenii noștri
★ Rebrand Yourself ★ ChitChat.ro Magazine ★ RomaniaFashion.ro ★ Voyageur Van ★ Ground Zero Beer ★ Dog Rescue Shelter ★ Maison 13 ★ SPC Aircraft ★ Ana Georgescu ★ Photogenica ★ Asociația Proiecții Alternative ★

✌ Intrarea este gratuită și se face în limita hainelor de pe umerașe, conform programului!
✌ Accesul cu animale este permis.
✌ Pentru mai multe detalii: sbb.bazaar@gmail.com