Seminar gratuit "7 paşi simpli pentru o finanţare de succes"


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

Salut!

Vrei să reduci costurile bancare cu până la zeci de mii de euro anual?

Pe 31 iulie, începând cu ora 18.30, te invit să petrecem împreună 2 ore pentru tine și pentru business-ul tău. Povestim strategii de finanţare a unui business, la o limonadă rece sau la o cană de ceai, împărtășim experienţe, ne cunoaștem mai bine, poţi câștiga premii, râdem, glumim, multă voie bună 😊.
Te poţi înscrie AICI: http://bit.ly/2tpj9TA

Seminarul gratuit de finanţare se adresează antreprenorilor/viitorilor antreprenori care vor să-şi finanţeze un proiect sau o activitate de business, cât şi managerilor/specialiştilor din departamentul financiar-contabil care sunt responsabili de deciziile de finanţare ale companiei.

Acest curs cuprinde informaţii bine structurate şi selectate pe parcursul a peste 12 ani de experienţă în industria financiar-bancară. Materialul vine în spriinul celor care au nevoie de paşi concreţi pe care să îi urmeze atunci când îşi dezvoltă strategia de finanţare potrivită pentru creşterea afacerii în mod sustenabil.

Seminarul prezintă o strategie simplă şi coerentă pentru finanţarea companiei, în 7 paşi, astfel încât să generezi o evoluţie sănătoasă a business-ului tău.

Vei afla care sunt soluţiile concrete de finanţare potrivite companiei tale, ce indicatori financiari comuni analizează băncile, perioadele cele mai bune pentru negocierea costurilor de finanţare, cele mai importante clauze contractuale ale unui credit şi cum să le negociezi pentru a obţine cea mai bună ofertă de finanţare.

Poţi vedea detalii şi rezerva loc aici: http://bit.ly/2uIEE1T

BONUS: la finalul seminarului vei putea câştiga un loc gratuit la cursul intensiv de finanţare, prin tragere la sorţi. Vei găsi detalii despre acest curs AICI: http://bit.ly/2vBV3Sm

Seminarul este de asemenea o oportunitate bună de networking şi de noi parteneriate, aşa că nu uita să îţi iei şi cărţi de vizită.

Te aştept cu drag,
Adi

Te poţi înscrie gratuit AICI: http://bit.ly/2tpj9TA
Locaţia: Bucureşti