Seminar gratuit "7 paşi simpli pentru o finanţare de succes!"


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

“Am nevoie de bani pentru afacerea mea!”

Ai un business pe care vrei să îl crești prin atragerea unei finanţări?

Pe 7 noiembrie, începând cu ora 10.00, te invit să petrecem împreună 2 ore pentru tine și pentru business-ul tău. Povestim despre: soluţii de finanţare, ce indicatori financiari analizează băncile, perioadele cele mai bune pentru negocierea costurilor, cele mai importante clauze contractuale ale unui credit şi cum pot fi negociate pentru a obţine cea mai bună ofertă de finanţare.
La o limonadă sau la o cană de ceai, împărtășim experienţe, ne cunoaștem mai bine, poţi câștiga premii, râdem, glumim, multă voie bună 😊.
Te poţi înscrie AICI: http://bit.ly/2tpj9TA

Seminarul gratuit de finanţare se adresează antreprenorilor/viitorilor antreprenori care vor să-şi finanţeze un proiect sau o activitate de business, cât şi managerilor/specialiştilor din departamentul financiar-contabil care sunt responsabili de deciziile de finanţare ale companiei.

Acest curs cuprinde informaţii bine structurate şi selectate pe parcursul a peste 12 ani de experienţă în industria financiar-bancară. Materialul vine în spriinul celor care au nevoie de paşi concreţi, pe care să îi urmeze atunci când îşi dezvoltă strategia de finanţare, potrivită pentru creşterea afacerii în mod sustenabil.

Seminarul prezintă o strategie simplă şi coerentă pentru finanţarea companiei, în 7 paşi, astfel încât să generezi o evoluţie sănătoasă a business-ului tău.

BONUS: la finalul seminarului vei putea câştiga un loc gratuit la cursul intensiv de finanţare, prin tragere la sorţi. Vei găsi detalii despre acest curs AICI: http://bit.ly/2vBV3Sm

Seminarul este de asemenea o oportunitate bună de networking, aşa că nu uita să îţi iei şi cărţi de vizită.

Te aştept cu drag,
Adi

Te poţi înscrie gratuit AICI: http://bit.ly/2tpj9TA
Locaţia: Bucureşti