Serile 321sport: Accidentarile la alergatori


Data și ora:
Gazdă:
Stirbei Voda 104-106, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Vă invităm la prima ediție a Serilor 321sport – Accidentările la alergători: cum le prevenim și cum le tratăm.

Serile 321sport reprezintă un demers educațional dedicat comunității de alergare din România.

Evenimentul se va desfășura joi, 28 septembrie, la Institute The Cafe (strada Știrbei Vodă, nr. 104). Ora începerii: 19:30. Detalii despre înscriere găsiți aici: https://www.321sport.ro/2017/09/26/serile-321sport-evenimente-educationale-dedicata-alergatorilor/

Iată invitații primei ediții:

Dr. Alin Popescu este un omul care aude cel mai des întrebarea: “Au, mă dor genunchii! O să mai pot alerga vreodată?”. Lucrează zilnic cu sportivi și de fiecare dată vorbește cu o pasiune fantastică despre meseria lui. Medic primar în medicină sportivă, Alin Popescu este omul care înțelege fizicul și psihicul atleților, iar prevenția este unul dintre subiectele sale preferate. Puteți citi întreaga sa carte de vizită pe site-ul www.dralinpopescu.ro.

Eva Tofalvi (biathlon) este un munte de ambiție și un exemplu de continuitate în sport. În 1998 a reprezentat pentru prima oară România la Jocurile Olimpice de la Nagano și, cu siguranță, n-ar fi crezut că va reprezenta țara noastră la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice de Iarnă (Nagano 1998, Salt Lake 2002, Torino 2006, Vancouver 2010 și Sochi 2014). Nu a contorizat niciodată, însă credem că în întreaga carieră a înconjurat Pământul cel puțin o dată (40.000 km).
Puteți accesa rezultatele Evei la Jocurile Olimpice în linkul din paranteză (www.sports-reference.com), iar pe Youtube puteți vedea un clip realizat de ea pentru IBU (International Biathlon Union).

Florin Florea, fost atlet profesionist și actual președinte al Federației Române de Atletism. Fost campionat la tineret și seniori la probele de 60 și 200 metri, Florea are un motto prin care speră să readucă performanța în sportul românesc: “Atleții trebuie să se unească și nu să se risipească”.

Moderatori: Radu Restivan și Flavia Matei, antrenorii 321sport.

Pentru înscriere vă rugăm să ne trimiteți un email cu numele vostru la adresa start@321sport.ro (aproximativ 40 locuri). Participarea este gratuită, însă recomandăm o donație de cel puțin 20 lei pentru proiectul #KMpentruVIITOR, prin care oferim o șansă la sport unul copii defavorizați.

Un demers educațional sponsorizat de Secom Romania și încurajat de UNIQA Asigurari si Discovery România.