Serile 321sport: alimentatia pentru alergatori


Data și ora:
Gazdă:
Stirbei Voda 104-106, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Continuăm Serile 321sport cu un subiect extrem de important în viața unui alergător – alimentația. Cum ne hrănim corect?

Serile 321sport reprezintă un demers educațional dedicat comunității de alergare din România.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 8 noiembrie, la The Institute (strada Știrbei Vodă, nr. 104). Ora începerii: 20:00. Detalii despre înscriere găsiți aici: https://www.321sport.ro/2017/10/31/alimentatie-alergatori-hranim-corect-serile-321sport/

Iată invitații acestui eveniment:

Dr. Alin Popescu este un omul care aude cel mai des întrebarea: “Au, mă dor genunchii! O să mai pot alerga vreodată?”. Lucrează zilnic cu sportivi și de fiecare dată vorbește cu o pasiune fantastică despre meseria lui. Medic primar în medicină sportivă, Alin Popescu este omul care înțelege fizicul și psihicul atleților, iar prevenția este unul dintre subiectele sale preferate.
În plus, Alin Popescu este co-autor al primei cărți de nutriție dedicată sportivilor și scrisă pe înțelesul tuturor, „Ghid de nutriție pentru sportivii amatori şi profesionişti cu aplicaţii în jocul de rugby”, alături de nutriționist Nicoleta Tupiță.
Puteți citi întreaga sa carte de vizită pe site-ul www.dralinpopescu.ro.
Prezența doctorului Alin Popescu se datorează Secom Romania, brand care susține demersul educațional 321sport.

Oana Dumitrache este medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice. A lucrat cu pacienți extrem de diferiți și rezultatele fantastice o recomandă drept unul dintre cei mai buni doctori din România în această arie.
CV-ul este unul cu adevărat impresionant!
Am avut bucuria să o avem alături pe dr. Oana Dumitrache la un eveniment 321sport și Ponderas în 2015, iar felul în care transmite informațiile către alergători este extrem de plăcut și, de ce să nu recunoaștem, pe înțelesul tuturor.

Florin Ionita este unul dintre amatorii care, printr-o viață riguroasă și calculată, a reușit să devină unul dintre cei mai buni alergători de anduranță din România.
@ este un omul care aude cel mai des întrebarea: “Au, mă dor genunchii! O să mai pot alerga vreodată?”. Lucrează zilnic cu sportivi și de fiecare dată vorbește cu o pasiune fantastică despre meseria lui. Medic primar în medicină sportivă, Alin Popescu este omul care înțelege fizicul și psihicul atleților, iar prevenția este unul dintre subiectele sale preferate.

Moderatori: Flavia Elena Matei si Radu Restivan, antrenorii 321sport.

Pentru înscriere vă rugăm să ne trimiteți un email cu numele vostru la adresa start@321sport.ro (aproximativ 40 locuri). Accesul se face pe baza confirmării pe care o veți primi în cel mult 48 ore de la solicitarea înscrierii.
Participarea este gratuită, însă recomandăm o donație de cel puțin 20 lei pentru proiectul #KMpentruVIITOR, prin care oferim o șansă la sport unor copii defavorizați.

Un demers educațional sponsorizat de Secom Romania și încurajat de UNIQA Asigurari si Discovery România.