Serile Folk Q - Maria Dănăilă și Eugen Avram

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Intrarea Grozavesti, Bucharest, Romania, 00000
Organizator:

Despre

Eugen Avram și Maria Dănăilă se întorc pe scena Q!

Este un "om cu chitară", devotat folk-ului, cu multe reușite pe parcursul carierei. A susținut turnee în toată țara, a avut diverse apariții radio-tv, inițiator al fenomenului folk "Zona de Mijloc", colaborator în numeroase proiecte și câștigător al unui număr considerabil de premii.
Da, numele lui este unul sonor iar iubitorii folk-ului cu siguranță deja și-au dat seama despre cine vorbim: Eugen Avram!

Maria Dănăilă
Compozitoare, actriță și cântăreață, Maria Dănăilă poate fi numită un artist desăvârșit.
Artista și-a început cariera muzicală aducând folk-ul într-o zonă mediatizată în anul 2003, pe scena Festivalului de la Mamaia. În anii ce au urmat, Maria Dănăilă a excelat în cariera sa, reușind să participe la Eurovision cu piesele “Learn to Say Good-bye” și “Nu mă uita”. Începând cu anul 2006, Maria participă an de an la numeroase festivaluri de folk, fiind numită chiar una din «amazoanele folkului românesc» alături de Zoia Alecu, Maria Gheorghiu și Tatiana Stepa. Anul acesta, Maria Dănăilă a participat din nou la Eurovision, cu piesa “Iubire”

În perioada de PRESALE, biletele se pot achiziționa la prețul de 10 lei, iar în ziua evenimentului la prețul de 15 lei.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.