Sesiune de autografe la Manufaktura by Doncafé – Snooker Titans


Data și ora:
Gazdă:

Pierre de Coubertin 3-5, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, București, Romania

Despre

Patru legende ale snooker-ului mondial vin la Manufaktura by Doncafé sâmbătă, 2 aprilie! Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White şi Mark Williams vor susține o conferință de presă de la ora 11.00, urmând ca de la 12:30 la 14.00 să ofere autografe fanilor români.

Ronnie O’Sullivan “The Rocket”: Devenit profesionist în 1992, pe când avea 16 ani, O’Sullivan şi-a câştigat curând porecla de "The Rocket" grație stilului său rapid de joc. Pe 21 aprilie 1997 a făcut breakul maxim în numai 5 minute și 20 de secunde. Ronnie O’Sullivan este cvintuplu campion mondial, deține 6 titluri Masters şi 5 titluri în UK Championship.

Stephen Hendry “The King of Crucible”: Deținător al unui record de 7 titluri de campion mondial şi fost număr unu mondial timp de opt ani consecutiv. Hendry deține recordul pentru câștigarea celor mai multe turnee cotate cu puncte (36) și a realizat până în prezent peste 700 de break-uri de peste 100 de puncte.

Jimmy White “The Whirlwind”: White este de şase ori finalist la Campionatul Mondial, fiind şi primul jucător de mână stângă care a realizat un break maxim în acest campionat. Deținător de titluri în UK Championship, Masters şi Nations Cup şi de două ori câştigator al World Cup, respectiv British Open.
Mark Williams “The Welsh Potting Machine”: Williams a cucerit 2 titluri de campion mondial şi a fost număr unu mondial timp de trei sezoane. Este al treilea jucător după Steve Davis şi Stephen Hendry care câştigă toate cele turnee din Triple Crown într-un singur sezon.

Cei patru îşi vor delecta fanii de la Bucureşti în cadrul unui patrulater, desfăşurându-se câte două meciuri pe zi programate în acest weekend la Circul Globus.