Sex, Dragoste si alte Nebunii - Spectacol Omagial Ileana Carstea

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Amiral Vasile Urseanu, București, Romania
Organizator:

Despre

SPECTACOL DEDICAT MEMORIEI DOAMNEI PROFESOR ILEANA CARSTEA - bunica colegului nostru, Tudor Sicomas, persoana care a fost sustinatorul si sponsorul principal al trupei, inca de la infiintare.

Un spectacol despre si cu dragoste. „Sex, dragoste si-alte nebunii” - o nebunie de spectacol. Poezii de dragoste, scrisori de-altadata si cateva scene din piese celebre. Pe 21 iunie, de la ora 20:00, Ceainaria ARTea si Teatrul de Pica va invita pe toti sa vedeti cum au iubit oamenii de-a lungul istoriei.

Multe definiții au dat oamenii iubirii. De-a lungul timpului, iubirea cred că a fost una dintre cele mai discutate și enigmatice teme ce au făcut subiectul cărților, operelor, bucăților muzicale, poeziilor. Platon a spus că iubirea e un delir, a fi îndrăgostit e o boală, o nebunie. Dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa. Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. În seara asta, vă invităm să ne urmați în fabuloasa lume a zgomotului iubirii. De multe ori, mult zgomot...pentru nimic. Alteori, pasiune nebună. Uneori și puțină ceartă. Veți întâlni de toate, pentru toți.

SEX, DRAGOSTE SI-ALTE NEBUNII
Un spectacol de Tudor Costin Sicomas

Cu:
Antonio-Tadeusz Minca
Stefan Opreanu
Lavinia Alexandru
Gabriela Alexandru
Oana Burcescu
si
Tudor-Costin Sicomas
Pentru ca dragostea trece si prin stomac, va amintim ca suportul artist este de 25 lei si se plateste la intrarea in sala de spectacol.

Rezervari: 0758.513.531, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pica sau email la adresa teatruldepica@outlook.com

O productie marca Teatrul de Pica, sustinuta de Ceainaria ARTea

Multumim, ca intotdeauna, partenerilor nostri: Revista Teatrală Radio, Bucharest City App, Coțofana urbană, Simone Nicole si Agentia de Carte, Costin Tuchila, Dutu Paul, PaulDutu.eu, Alina Goșa, filme-carti.ro, Jovi Ene. Multumim, Ceainaria ARTea, pentru gazduire!