Shaolin Kung Fu Monks


Data și ora:
Bilete:
între 80 și 245 de lei
Gazdă:

Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039, Romania

Despre

Descoperă puterea mistică a călugărilor Shaolin Kung Fu într-un show fără precendent în România

Phoenix Entertainment prezintă un show nemaivăzut în România până acum.
Pe 27 februarie 2016 la Sala Palatului publicului i se vor dezvălui 1500 de ani de energie pură și cultură chineză practicată de legendarii călugări Shaolin Kung Fu.

În mânăstirea lor din apropierea muntelui sfânt SONG SHAN, budiștii zen își practică exercițiile fizice și mentale la cel mai înalte nivele corporale și spirituale. Qi – energia care inundă corpul uman – poate fi blocată sau stimulată prin meditație sau tehnici de respirație, astfel încât , cei care știu să o controleze pot deveni imuni la durere sau răni pentru scurt timp sau o pot folosi pentru a accelera procesul de vindecare.

Show-ul ce va fi pus în scenă la Sala Palatului va consta în mișcări fizice ce vor tăia respirația, executate de un grup de 14 călugări și maeștri, conduși de maestrul templului în vârstă de 75 de ani.

Publicul va face cunoștință și va interacționa cu lumea secretă a filosofiei și a miturilor culturii chineze, a zenului budist și, în special, a energiei care dă viață corpului uman, energia Qi. Prin scene de o mare intensitate emoțională, călugării vor face demonstrații uluitoare ale abilităților în Kung Fu și Qi Gong.

Călugării Shaolin Kung Fu se află momentan într-un turneu special prin care aniversează 20 de ani de show-uri incredibile susținute de-a lungul întregului mapamond.
Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc: 245 de lei la VIP, 180 de lei la categoria I, 160 de lei la categoria 2, 100 de lei la categoria 3 si 80 de lei la categoria 4. Biletele pot fi achiziționate și online aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/shoaolin-monks-bucuresti-sala-palatului-398130/event.html