Shine Festival 2017 - 1 si 2 iulie - Arenele Romane

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:
Cutitul de Argint, nr 3, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Pe 1 si 2 iulie 2017, cel mai tanar si efervescent festival al Capitalei, Shine Festival, aniverseaza a patra editie ! Primele trupe confirmate sunt: Alternosfera, Vita de Vie, Suie Paparude, E.M.I.L., Coma si Luna Amara, multe alte nume urmand a fi anuntate in curand ! Pana pe 15 decembrie abonamentele au pret special earlybird si se gasesc exclusiv pe iabilet.ro aici dar si in reteaua iabilet.ro/retea : www.iabilet.ro/bilete-shine-festival-2017-25973/

Dupa ce in 2015 a castigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar in 2016 s-a bucurat de prezenta a peste 8.000 de spectatori in cele doua zile, sub egida “Come & Shine”, Shine isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si le promite ca nu le va insela asteptarile nici in 2017!

Abonamentele de doua zile s-au pus deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara. Primele 300 de abonamente au preturi speciale de 55 de lei Acces General respectiv 75 de lei Golden Circle, in fata scenei !

Si pentru ca exact inainte de Shine pe 1 si 2 iulie are loc si Metalhead Meeting Festival, tot la Arenele Romane, gasiti in vanzare si abonamente comune cu reducere, cu care puteti vedea ambele festivaluri, la pretul de 180 de lei.

Si pentru ca ne place sa mergem cu prietenii la festivaluri si anul acesta gasiti in vanzare pachetele Shine Together de 5 bilete la pret de 4 adica la 220 de lei in loc de 275.

Reteaua iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara

Numarul de abonamente Golden Circle este limitat la 500 de bucati iar numarul total de abonamente puse in vanzare pentru festival este de doar 5000 !

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by YOU !