Sierra Experience

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbată, 27 Februarie, de la ora 20,30, Serendipity vă invită la un concert inedit dedicat iubirii, pasiunii și frumosului alături de Sierra String Quartet.

***
Apariție nouă pe piața muzicală, SieraSQ aduce prin concertul “Sierra Experience” o inovație a cvartetului clasic. Prin repertoriul ales, conceptul “Sierra Experience” prezintă ultimele hit-uri internaționale în materie de muzică pop-rock îmbinate cu sound-ul cvartetului clasic.
Proiectul Sierra String Quartet prezintă patru tinere instrumentiste din sfera muzicii clasice ce au ca scop aducerea pe piața muzicală a unui concept de fuziune între muzica clasică-jazz-pop.
Membrele Sierra String Quartet, Ana (vioară), Andreea (vioară), Marilena (violoncel) și Andreea (violă), sunt patru tinere studente și absolvente ale Universitații Naționale de Muzică din București, reunite de pasiunea pentru muzică și dorința de a introduce în peisajul muzical românesc prospețimea interpretării însoțită de îndrăzneala mixului de stiluri și genuri.
Pentru un preview muzical vă invităm să accesați canalul de Youtube Sierra String Quartet.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro, cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00 pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţi din meniul nostru până la ora 20,30, ora după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente