Sing & swing with us!

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Vino joi pe 31 Martie alaturi de noi sa retraim muzica de swing, specifica anilor 20’ 30’.
Dresscode: coafuri de volum,bentite si buline iar pentru domni papion si bretele J

Ne vor incanta Cristiana Radu la voce si Gabriel Brutaru, keyboard

Cristiana Radu abordeaza genuri muzicale diferite, de la stilul american al anilor 20’, jazz standard si swing al anilor 30’ pana la muzica braziliana de jazz si muzica Micului Paris. Stilul sau, versatil si elegant, este destinat iubitorilor de muzica oldies and goldies. De la Antonio Jobim pana la marii clasici, Ella Fitzgerald, Natalie Cole si Doris Day, Cristiana imbina stilul de standard, swing si bossa nova cu cel de ethno jazz.

Gabriel Brutaru, absolvent al secției pedagogie la chitara clasica, are o experienta de peste 20 de ani in muzica. Gabriel canta la clapa, chitara si bouzouki. Este implicat in diferite proiecte muzicale, precum ethno – jazz si swing alaturi de Cvartetul Django Sound si canta la bouzouki in trupa greceasca ARGYRO BAND. A cantat in trupa CROMATIC JUNIOR condusa de MARIN PETRACHE PECHEA, a cantat in big band ul din musical-ul CHICAGO'. Printre colaborarile sale cu renumiti instrumentisti de jazz, se numara cele cu basistul Adrian Flautistu, chitaristul Capriel Dedeian si pianistul Petrica Andrei.

***
Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14:00 – 00:00. Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente