Soft Jazz Cu Capriel Dedeian & Anamaria Maranda LIVE!


Data și ora:
Gazdă:
Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Miercuri, 22 noiembrie, vă așteptăm la un concert special susținut de chitara lui Capriel Dedeian și vocea Anamariei Maranda.
Repertoriul abordat: de la standarde jazz la blues și funk, reinterpretate pentru duetul chitară-voce.

Capriel Dedeian (de etnie armeana, nascut la 19 decembrie 1960, la Bucuresti, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din România) se recomanda drept un artist activ si plurivalent în ambientul viatii muzicale a capitalei României.
În primul rând, ghitarist de jazz, crescut într-un mediu familial propice receptarii artei sunetelor (tatal lui fiind clarinetist iar fratele, Garbis Dedeian – saxofonist de prim rang, sef de formatie, compozitor si aranjor). În numeroasele sale aparitii pe scene românesti, ca si pe cele straine, Capriel Dedeian a colaborat cu interpreti cunoscuti precum saxofonistii Dan Mândrila, Nicolas Simion. Catalin Milea si desigur, Garbis Dedeian, pianistii Mircea Tiberian, Johnny Raducanu, Ion Baciu Jr. și mulți alții. In anul 2010 a obtinut în cadrul Galei premilor de jazz oferite de fundatia Muzza premiul confirmarea anului (Capriel Dedeian & Jazz Challange) si in 2015 premiul pt CD-ul etno-jazz al anului alaturi de "Ethnotic Project" al carui membru este.
O alta preocupare a muzicianului si copmozitorului Capriel Dedeian a fost si este muzica de film si teatru.

Anamaria Maranda este absolventa de Conservator, cunoscuta publicului pentru proiecte muzicale dintre cele mai diferite (jazz, folk, muzica traditionala greceasca, pop, muzica bizantina). ”Ce se ridica la suprafata din muzica Anei e o forta delicata, o senzualitate cuminte. Cu un ambitus larg, e în stare si de note joase, cu textura vâscoasa, rostite întins si cu putere, dar si de sfichiuiri de jazz, de jocuri si volute fine asternute languros”.
Anamaria a fost premiată pentru debutul său în jazz de către ICR și Fundația Muzza.

Suport artiști 20 lei
Rezervări: 0722 33 06 07 / 031 42 17 31