Someday my prince will come

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Binecunoscuta temă din filmul Albă ca Zăpada, Someday My Prince will come, dă numele întâlnirii noastre de sâmbătă, orele 20 30, cu Mădălina Petre la Serependipity. O întâlnire care propune o căutare, dar nu a iubirii, ci a frumosului din tot. Mădălina a selectat pentru acest recital câteva piese care vibrează cu povestea fieacăruia dintre voi și a rearanjat armoniile și melodiile unor lucrări de jazz precum: `Black Cofee`, `My baby just cares for me`, `There will never be another you` și multe altele.
Repertoriul Mădalinei instigă la visare, mister, bunătate, frumusețe, tristețe și poate regret, dar tabloul general al întâlnirii de sâmbătă se va contura în linii de alb și de speranță.

*****

Mădălina Petre Ioana a urmat cursurile Universității de Muzică din Bucureşti și ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale. A cântat alături de instrumentişti precum: Antal Pusztai, Alex Man, Sorin Romanescu, Mihai Iordache, Catalin Milea, Alexandru Olteanu, Alex Kocsis, Adrian Flautistu, Ciprian Pop, Emil Bizga. A participat la numeroase festivaluri de profil din care mentionam: IconArt - Sibiu; Keep an Eye on Summer Jazz - Amsterdam; Festivalul Johnny Raducanu - Braila; Festivalul Internațional de Chitară Clasică Târgu Mureș Harmoniacordis.

*****

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14:00 – 00:00. Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.