"Something" cu Viorica Pintilie & Ciprian Pop

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Va asteptam miercuri pe 9 August la ora 20:30 la concert alaturi de Viorica Pintilie & Ciprian Pop!

Viorica Pintilie este pe scenă de la 15 ani, absolvind scoala de Muzică în Chişinău şi un master în muzica jazz la Universitatea Natională de Muzică din Bucureşti. Activitatea ei muzicală include participarea la concursurile Festivalelor de Jazz de la Târgu Mures (2013) si Sibiu Jazz Fest (2013), şi premiul special al juriului la Sibiu Jazz Festival Competition în mai 2016. În februarie 2014, mai 2015 şi decembrie 2015 a fost invitată la Radio Târgu Mures să susţină concerte live în cadrul stagiunii “Seri de jazz şi muzică clasică". În octombrie 2015 a avut un recital la Iaşi în cadrul festivalului The Gardener Jazz Festival. În 2014 si 2015, a colaborat pentru proiectul "Beatles'n'jazz" cu Cantaloop Band şi Cornel Ilie. În cadrul "Stagiunii de jazz" de la Teatrul Act, a facut parte din concertul de muzica braziliana "Oceano", alaturi de George Natsis, Vlad Popescu si Ciprian Pop.
Ciprian Pop este unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti în peisajul jazz-ului românesc. A susţinut numeroase concerte, colaborând cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion ș.a.

În luna februarie a lansat albumul de standarde de jazz „Stories of a Heart”, care reprezinta poveștile celor mai iubite cântece de jazz pe care le-a interpretat în cei aproape 5 ani de concerte. Muzicienii cu care a inregistrat albumul sunt Alexandru Olteanu (pian), Adrian Flautistu (contrabas), Iulian Nicolau (tobe), Catalin Milea (saxofon), Gilberto Ortega

***
Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14:00 – 00:00. Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.