Spectacol ,,BucurESTI un suflet de oras’’

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Piața Alexandru Lahovari 7, București, Romania

Despre

Osmoza dintre muzica si actorie reaşează modul de a gândi intr-o paradigmă care îşi asumă centralitatea pe ceea ce simti. Acest lucru presupune o importantă revoluţie interioară, un salt calitativ, prin care muzicianul si actorul reformulează relaţia cu lumea obiectuală într-o nouă economie a sensurilor creând nu un spectacol, ci un „CEVA”, care reaşează, nu doar formele materiale de exprimare artistica pe alte coordonate, ci mai ales formele de abordare a acestei noi paradigme: a ceea ce simtim dincolo de cotidianul orasului.
Este un proiect artistic original şi spectaculos nu doar ca performanţă pur tehnică, ci şi capabil să transmită emoţii puternice, imbinând diferitele nivele semnificante, de la obiectual-concret până la gândirea muzicală mai profundă şi trecând prin configuraţii de artă modernă.
MARIUS VERNESCU este considerat unul dintre cei mai straluciti muzicieni de jazz din Romania. Este castigator al prestigiosului Montreux Jazz Festival, Elvetia., fiind dealtfel singurul roman care a reusit aceasta performanta pe plan mondial. “Marius Vernescu este unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei” a declarat Quincy Jones, Preşedintele Juriului de la Montreux Jazz Festival. A mai castigat concursul Niedersachsen Jazz (Germania), de asemenea a castigt Marele Premiu in cadrul Festivalului Interantional de Jazz Django Reinhardt (Italia), Premiul pentru “Cea mai valoroasa performanta externa a unui muzician roman” in cadrul Galei Premiilor de Jazz (Romania). A sustinut numeroase concerte in tara si mai ales in afara tarii, printre care: Invitat al Festivalului George Enescu si al Bucharest Jazz Festival; Concert Neppi, Italia; Concert la Alexannder Platz si Sala Grande Auditorium (Roma, Italia); Concert in celebrul club de jazz “Porgy and Bess” (Viena, Austria); Invitat special la Radio Hall Viena (Austria) si Radio Hall Budapesta (Ungaria); Invitat special la “Piano Songs Steinway & Producers” (Bilbao, Spania), etc.
Alexandru Pribeagu -Actor, artist mim . Roluri in spectacolele puse in scena de Ella Jarosewicz. Reprezentatii in numeroase teatre din Paris si la festivaluri din Franta. • Le mime fait un tabac – reprezentatii la Teatrul Adyar din Paris • La Goutte d’Eau – participare 2 ani consecutivi la festivalul de teatru de la Nogent sur Marne, Franta • A l’ombre d’un doute – reprezentatii la Théâtre du Gymnase, Paris .2012 : Actor la Théâtre 12 in Paris • 22 de reprezenatii la Théâtre 12, Paris. o 2009 - 2011 : Angajat al teatrului Le Vent se lève, Paris • 2010-2011 Regie si animare a cabaratelui Cabaret pour oreille et autres bizarreries : spectacol de teatru corporal, mima si muzica experimentala - 20 reprezentatii la Teatrul Le Vent se lève din Paris si la centrul Paul Valéry din Paris.