SPEED DATING by SILVER CHURCH - Ediția 2


Data și ora:
Gazdă:

Calea Plevnei 61, București, Romania
Organizator:

Despre

Probabil ați mai auzit până acum despre acest concept de petrecere a timpului liber. E așa de cunoscut procedeul acesta în lume încât până și cei care nu-și caută perechea au auzit de el deja.
Speed dating-ul este o formă organizată de matchmaking ce are un scop simplu și la obiect: face mai ușoară întâlnirea unor persoane cu alte persoane, în mod normal motivul principal fiind acela de căutare și eventual găsire a unui partener. Fie el de viață sau de alte activități prietenești. Evenimentele de acest gen sunt nou introduse în țara noastră, iar cum nouă ne plac provocările, ne încumetăm la drum.

Silver Church vă propune un concept de speed dating mult simplificat ca procedură și reguli, astfel încât clienții noștri să se bucure mai mult și mai rapid de rezultate. Suntem până la urmă un club și încercăm să facilităm prin tot ceea ce facem formarea de legături și relații inter-personale. Cei care doresc să participe sunt rugați să se înregistreze în prealabil folosind formularul următor. [nume, sex, vârstă, ocupație, mail, număr de telefon, link profil de facebook].

Conceptul de speed dating pornește de la existența unui număr egal de participanți, femei și bărbați. De aceea echipa Silver Church va analiza profilele trimise și va selecta un număr egal de participante și participanți pentru ediția noastră cu numărul 2 de speed-dating, ce va avea loc în seara de marți, 17 mai, începând cu ora 20.00. Te rugăm să fii extrem de serios/serioasă și să te gândești bine dacă îți dorești să participi la acest gen de eveniment. Dacă te răzgândești pe parcurs, numărul de participanți devine neechilibrat iar asta creează situații neplăcute atât celorlalți cât și organizatorilor. Nu uita: numărul egal de fete și băieți este condiția de pornire.

Cum funcționează o întâlnire de speed-dating? În cadrul evenimentului nostru, vei petrece 5 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. După această mini-întâlnire (semnalizată la cele fiecare 5 minute printr-un sunet specific) vei acorda o notă fiecărui partener pe un chestionar pe care ți-l vom oferi. Punctajul minim de compatibilitate este 1 iar cel maxim 5. Partenerul va face și el același lucru. Dacă atracția dintre voi doi este reală și notele oferite de ambii parteneri sunt peste 3 (adică dacă ambii parteneri au considerat că discuția dintre ei este peste medie) se creează un match. La finalul serii, noi îți oferim datele de contact ale persoanelor cu care s-a creat o compatibilitate reciprocă. De acolo rămâne la latitudinea voastră ce veți face în continuare.

Noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, trimitem invitațiile, aducem oamenii împreună iar la final le dăm rezultatele întâlnirilor. Tu nu ești nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel (le știm cu toții pe alea cu “it’s not you, it’s me” și ne-am cam săturat de ele, nu?), trebuie doar să vii și să fii dispus să te simți bine pe parcursul acestui mini-maraton de întâlniri.

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente