SPEED Dating by Silver Church - Ediția 7


Data și ora:
Gazdă:

Calea Plevnei 61, București, Romania
Organizator:

Despre

Speed dating-ul este o formă organizată de matchmaking ce are un scop simplu și la obiect: face mai ușoară intrarea în comunicare unor persoane cu alte persoane, în scopul găsirii unui partener de cuplu sau pur și simplu de lărgire a cercului de prieteni.

Silver Church vă propune un concept de speed dating mult simplificat ca procedură și reguli, astfel încât clienții noștri să se bucure mai mult și mai rapid de rezultate. Suntem până la urmă un club și încercăm să facilităm prin tot ceea ce facem formarea de legături și relații inter-personale. Cei care doresc să participe sunt rugați să se înregistreze în prealabil folosind formularul următor. [nume, sex, vârstă, ocupație, mail, număr de telefon, link profil de facebook].

Conceptul de speed dating presupune existența unui număr egal de participanți, femei și bărbați. De aceea echipa Silver Church va analiza profilele trimise și va selecta un număr egal de participante și participanți pentru ediția noastră cu numărul 6 de speed-dating, ce va avea loc în seara de marți, 5 iulie, începând cu ora 19.00. Te rugăm să fii extrem de serios/serioasă și să te gândești bine dacă îți dorești să participi la acest gen de eveniment. Dacă te răzgândești pe parcurs, numărul de participanți devine dezechilibrat (mai multe fete sau mai mulți băieți) iar asta creează situații neplăcute. Nu uita: numărul egal de fete și băieți confirmat maxim cu o zi înainte este condiția de reușită a evenimentului.

Cum funcționează o întâlnire de speed-dating? În cadrul evenimentului nostru, vei petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. După această mini-întâlnire (semnalizată la cele fiecare 7 minute printr-un sunet specific) vei acorda o notă fiecărui partener pe un chestionar pe care ți-l vom oferi. Punctajul minim de compatibilitate este 1 iar cel maxim 5. Partenerul va face și el același lucru. Dacă atracția dintre voi doi este reală și notele oferite de ambii parteneri sunt peste 3 (adică dacă ambii parteneri au considerat că discuția dintre ei este peste medie) se creează un match. La finalul serii, noi îți oferim datele de contact ale persoanelor cu care s-a creat o compatibilitate reciprocă. De acolo rămâne la latitudinea voastră ce veți face în continuare.

Noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, trimitem invitațiile, aducem oamenii împreună iar la final le dăm rezultatele întâlnirilor. Tu nu ești nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel (le știm cu toții pe alea cu “it’s not you, it’s me” și ne-am cam săturat de ele, nu?), trebuie doar să vii și să fii dispus să ieși din sfera de confort (expunându-te judecății și aprecierilor celorlalți participanți).

Participarea este gratuită, din partea casei oferim apă și cafea, celelalte băuturi se pot comanda la bar.