SpiritTanar la orice varsta, antrenament sportiv pentru seniori


Data și ora:
Gazdă:
București, Romania
Organizator:

Despre

Misiunea Asociatiei Sportive 321sport este de a aduce sportul in vietile tuturor romanilor. De aceea ne bucuram sa lansam un program de sport dedicat seniorilor (persoane de peste 50 ani), care vine in completarea programului #dela1la21, in care pregatim amatori sa termine primul lor semimaraton: "#SpiritTanar la orice varsta"!

Sportul este important la orice varsta! Asadar niciodata nu este prea tarziu sa incepem sa facem sport in mod constant. Exercitiile pe care le vom face sunt la indemana pentru absolut oricine, nu trebuie sa va temeti ca nu veti face fata.

Va asteptam vineri, 2 decembrie, la ora 13:00 in Parcul Tineretului (intrarea dinspre statia de metrou Tineretului) pentru un antrenament usor (efortul fizic depus de participanti va fi mic spre mediu). Participarea este gratuita.

Pentru ca este posibil ca mesajul sa ajunga mai greu la targetul nostru, rugam toti prietenii 321sport sa invite persoane care au nevoie de sport.

Echipament recomandat: trening, pantofi sport, manusi. Vom incerca noi sa aducem apa si pahare pentru hidratare post-antrenament.