SS3 . The Furnace . Preview GHJFest-9


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei, București, Romania
Organizator:

Despre

Green Hours se bucură să prezinte, ca preview al ediției a 9-a GHJFest, lansarea bucureșteană a celui de-al treilea album SS3: ”The Furnace”!

Unul dintre cele mai aparte și mai perseverente grupuri de jazz din România, Sebastian Spanache Trio, tocmai a lansat, pe 23 aprilie a.c., cel de-al treilea material de studio din carieră, intitulat ”The Furnace”*.
Un album conceptual, care adună 5 compoziții proprii. O suită în cinci părți, legate într-o poveste muzicală de la început la sfîrșit. ”

Sebastian Spanache – pian
Csaba Santa – contrabas, ghitară bas
Radu Pieloiu – baterie

Din 2011 și pînă în prezent, grupul are la activ aproximativ 40.000 km parcurși (circumferința pământului la Ecuator), aproape 100 de concerte (inclusiv unul în cadrul Green Hours JAZZ Fest, ediția a 5-a, 2013), trei albume și un DVD.
Sebastian Spanache și Radu Pieloiu sunt laureați ai Timișoara Jazz Awards 2016: ”Pianistul Anului”, respectiv ”Bateristul Anului”.

”The Furnace” este înregistrat în Timișoara, cu Uțu Pascu (Blazzaj) și masterizat de Alin Luculescu, Asociația Culturală NABU oferind sprijinul necesar pentru producția acestui disc.

Facebook: www.facebook.com/SebastianSpanacheTrio

INTRARE LIBERĂ, pe bază de rezervare - exclusiv pe e-mail: concerte@greenhours.ro

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.