Stand-up Comedy-Academia SpEranței

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Complexul Studențesc Regie, Splaiul Independenței 290, București, Romania
Organizator:

Despre

Academia SpErantei v-a pregătit un nou eveniment care, pe lângă șansa de a susține o cauză socială, vă va oferi o seară de neuitat alături de oameni care vor să învelesească atmosfera.
Care este rețeta unui show de stand-up reușit? Se ia niște Nelu Cortea, se adaugă niște Mane Voicu după gust, și se presară puțin Cristi Priza. Melanjul se lasă 10 minute, apoi se condimentează cu un vârf de Zloteanu Bogdan și se asezonează cu Radu Bucălae. La final, pentru ca amestecul să fie bine închegat, se adaugă Sebastian Cotofana, care va fi prezentatorul serii!
Marți, 11 aprilie, la ora 20:00, vă așteptăm în număr cât mai mare la un show la care distracția se anunță a fi la cote maxime.
Stand-up-ul va avea loc în ArenA Pub, iar intrarea se va face pe baza unei donații minime de 15 lei.
De asemenea, vor fi si prețuri speciale :
• Bere Ciuc- 5 lei
• Coca-Cola, Fanta, Sprite, Apă- 5 lei
• 30 shoturi + 30 drafturi bere - 120 de lei
Te invităm să te alături cauzei noastre și împreună să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor din Centrul de Zi “Pinocchio”, care vor beneficia integral de banii strânși din urma spectacolului de Stand-up.
Academia SpErantei este un proiect bianual al Academiei de Studii Economice coordonat de SiSC ASE. Scopul principal este de a ajuta persoane care se confruntă cu situații materiale dificile, respectiv de a oferi o urmă de bucurie și speranță în viețile celor mai puțin norocoși.