Stand-up Comedy: Bogdan Nistor, Gabi Pop, George Bonea si Maria Magdalena

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Complexul Studențesc Regie, Splaiul Independenței 290, București, Romania
Organizator:

Despre

BOGDAN NISTOR , moldovean in slujba comediei ... cum ii place lui sa afirme , este din Botosani si face parte din noua generatie de comedianti. Si-a inceput cariera in stand-up dupa ce a urcat pe scena din Club 99 intr-o seara de open mic ,si si-a dat seama ca comedia i se potriveste ca o manusa. Practica acest gen de umor de aproape 3 ani in care a sustinut multe spectacole , atat ONE MAN SHOW-uri , cat si alaturi de comedianti consacrati , in care a starnit o adevarata furtuna de rasete si aplauze prin energia sa , prezenta sa scenica pe care cu siguranta nu o vei uita si prin stilul sau narativ . Te va cuceri cu accentul sau moldovenesc si prin modul sau total nebun de a vedea lucrurile ce ne inconjoara. Prezenta sa a fost simtita si pe scena FESTIVALULUI NATIONAL DE STAND-UP COMEDY din Brasov unde a fost semifinalist , atat in 2013 cat si in 2014

Gabi Pop, acest Droopy al stand up-ului romanesc, e asa de deprimat ca are cel mai mare succes cand face show la inmormantari. Iti va demonstra ca un om trist te poate face sa razi cu lacrimi.

Un comediant care nu se fereste sa recunoasca faptul ca e slab. Cantarind cat sa functioneze gravitatia, George nu se supara daca la finalul show-ului ii spui ca e slab. Il bucura orice fel de feedback. Si pizza.

Maria Magdalena, un nume de care au ras altii pana s-a apucat de stand up. Acum rade ea de el! Umor plin de curaj, despre situatii banale pe care le veti privi dupa spectacol cu alti ochi. Scopul ei este sa demonstreze ca femeile pot fi amuzante, mai ales atunci cand rad de barbati.

Alte sugestii

19 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
23 Feb
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente